VIDEO: Concurs de poezie ,,Nicolae Dragoș” și lansarea revistei AD MUTRIUM, la Motru

1538

În sala de ședințe a CL Motru s-a organizat miercuri, cu ocazia Zilelor Municipiului, și o nouă ediție a Concursului județean de poezie ,,Nicolae Dragoș”. Aici au fost premiații copii câștigători ai competiției, veniți din mai multe județe pentru a ridica premiile.
La acest eveniment au participat oameni de cultură din mai multe județe dar și colaboratori mai vechi sau mai noi ai revistei AD MUTRIUM, revista readusă în prim-plan de actualul primar Cosmin Morega.

În această revistă se regăsesc toate poeziile câștigătorilor dar și multe alte lucrări ale oamenilor cunoscuți din cultură, sport, religie și business.
Poetul Nicolae Dragoș a primit din partea edilului local Cosmin Morega o plachetă în semn de respect și recunoștință pentru activitatea închinată culturii motrene.
Cu această ocazie, primarul a subliniat că din revistă el a ținut să dispară politicul, lucru care s-a întâmplat, cerând că publicație să fie dedicată stric activității culturale, sociale ale municipiului, județului și nu numai.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here