Video: Carantinați ,,serviți” cu goange și ploșnițe! La Pensiunea Golden din Târgu-Jiu, centru de carantină acreditat de DSP

2452

Pensiunea Golden din Târgu-Jiu este una dintre cele câteva zeci de centre de carantină realizate pe raza județului Gorj, uneori chiar la normă, patronii dorind să facă, cu orice preț, profit din coronavirus. Cei care dețin însă această unitate de cazare dovedesc că vor doar banii autorităților fără să îi intereseze, vreo secundă, și de condițiile oferite celor pe care îi cazează în timpul stării de Urgență. Uimitor este că nepăsarea nu ține cont că cei cazați sunt gorjeni întorși de la muncă din străinătate.

Astfel, la Pensiunea Golden, centru de carantină târgujian, cei zece gorjeni cazați nu au condiții umane să trăiască o zi în camerele pe care le ocupă, darămite 14.

Pe lângă faptul că nu au o masă în cameră, că nu li se schimbă prosoapele și nu li se aduc produse de igienă, cei zece cazați, veniți din țări ca Austria și Germania, au parte și de goange care mișună și ziua și noaptea în camerele ocupate de carantinați. Mai mult, când cazații au cerut pilote de pat, pentru că era rece, lor li s-au adus unele de proastă calitate.

Cei 10 carantinați, oameni sănătoși, întorși de la muncă în străinătate, susțin că nu se pot odihni în astfel de condiții, cu goange și ploșnițe peste ei, fără masă, fără prosoape schimbate și fără decență și respect din partea personalului pensiunii.

Cazații spun că mâncarea nu li se aduce la cameră ci sunt chemați pe hol să-și ridice hrana, personalul motivând că: ,, noi nu suntem femei de serviciu”.

DSP Gorj trebuie să verifice condițiile din astfel de centre de carantină ai căror proprietari își bat joc de gorjenii întorși acasă, obligați să petreacă două săptămâni în astfel de condiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here