Video: Cadeee, dă-te bă că cade stâlpul la intrare în Câlnic! Primarul Vulpe e protejat, n-are drum prin zonă

1182

De trei săptămâni, un stâlp din lemn de telefonie mobilă, putrezit de trecerea timpului, amenință să cadă peste cetățenii care trec, zilnic, pe drumul județean care leagă Rovinari-Șomănești-Câlnic. Stâlpul este aplecat spre șosea chiar în punctul unde este așezată pancarta metalică de intrare în comuna condusă de Dumitru Vulpe, mai exact în satul Stejerei. Pentru îndepărtarea stâlpului, evident, că autoritățile locale nu au făcut nimic, asta deoarece drumul nu se află pe ruta Târgu-Jiu-Câlnic, parcursă zilnic de edilul navetist.

Mai mulți cetățeni ai comunei Câlnic au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare vizavi de problema stâlpului aplecat, la intrarea în comună. Oamenii au crezut că astfel, primarul se va sesiza și va lua măsurile care se impun, asta cu atât mai mult cu cât în zonă domiciliază și un consilier PNL, un anume Tomescu.
Cum era de așteptat, Tomescu a tăcut chitic în fața primarului mult mai preocupat de alte probleme existențiale din primăria pe care o păstorește.
Din acest motiv, stâlpul Telekom rămâne în aceeași poziție, deși nu ar fi exclusă o nenorocire, mai ales că zona este intens circulată de mașinile care transportă minerii navetiști în bazinul Rovinari.
A.STOICA

 

1 COMENTARIU

  1. Noroc cu Pupazan PSD-istul! El este salvarea satului și Vulpe salvarea lui. Că de n-ar fi Vulpe sa-i tulbure drumul către primărie, pupazoiul ar sta liniștit în tei. Dar în Sezonul 3 vine ,,Nică” in campania electorală și le strica jocurile la amândoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here