VIDEO: Bărbatul omorât în Piața Mare, îngropat cu lăutari! Peste 100 de persoane au însoțit cortegiul funerar

19279

Romeo Barbu, bărbatul de 43 de ani, omorât în ultima zi a anului 2019 în urma unor lovituri repetate de cuțit ce i-au fost aplicate în Piața Centrală a municipiului Târgu-Jiu, a fost îngropat creștinește, luni, de Bobotează. Peste 100 de persoane l-au însoțit pe ultimul drum pe bărbatul din Scoarța, corpul acestuia fiind înhumat în cimitirul satului Budieni. La cererea autorităților locale, poliția a supravegheat evenimentul, știut fiind că unul dintre bărbații implicați în crimă a fost eliberat din arest și se afla în locuința sa, situată pe raza comunei.

Corpul neînsuflețit a lui Romeo Barbu, bărbatul omorât în văzul lumii de fostul său cumnat în ajun de Anul Nou, a fost în sfârșit îngropat. Trupul neînsuflețit a fost ținut o săptămână la morga din municipiu, asta urmare a anchetei penale și a zilelor libere numeroase din sistemul de stat. Romeo a fost însă însoțit pe ultimul drum de peste 100 de persoane, prieteni, rude, cunoscuți, acesta lăsând în urmă soția, două fete și doi nepoți.
Bărbatul tocmai se întorsese din Norvegia unde lucrase ca șofer pe TIR, dar ajuns acasă a aflat că va avea parte de răzbunarea fostului său cumnat. Potrivit tradiției țigănești, cortegiul funerar a fost însoțit de lăutari, Romeo Barbu fiind dus astfel spre locul de veci. Daniel Dumitru, bărbatul care l-a lovit pe Barbu cu cuțitul, provocându-i moartea, este în arestul IPJ Gorj, iar fratele său, în libertate, fiind păzit de mascați. Rudele îndoliate spun că vor cere judecată țigănească după cele întâmplate.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here