Victoria celor de la Minprest păstrează suspansul în Liga 1

1287

Lupta la titlu în Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita s-a reaprins odată cu succesul formaţiei Minprest. Trupa lui Adrian Popescu şi Cristian Nicolăescu a câştigat meciul cu liderul Dream Team şi le-a permis celor de la Real Târgu Jiu să se apropie la 4 puncte, cu cinci etape înainte de final. Dream Team părea să fi scăpat din nou spre titlul de campioană în Complexul Dolce Vita, ca urmare a celor patru victorii consecutive din faza de play-off. În ultima rundă din tur însă, a venit şi primul eşec. Minprest Rovinari a învins clar liderul şi a reaprins lupta la titlu.
Dream Team – Minprest Rovinari 2-5 (pauză: 1-3)
Goluri: Ștefan Doldur (min. 1) şi Mario Găman (min. 32) / Romeo Rădoi (min. 16 şi 20), Gabriel Bardan (min. 19), Florin Popete (min. 27) şi Adrian Popescu (min. 30)
Dream: Adrian Preoteasa, Dragoş Nicolae şi Dragoş Milici (portari) – Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Ion Al-Ioani, Ștefan Doldur, Mario Găman şi Bogdan Chiriac
Staff: Bogdan Chiriac
Minprest: George Pungan şi Florin Oproiu (portari) – Gabriel Bardan, Dan Nicolcea, Florin Popete, Romeo Rădoi, Adrian Popescu, Cătălin Răducan, Cristian Nicolăescu şi Octavian Pisc
Staff: Adrian Popescu şi Cristian Nicolăescu
De eşecul celor de la Dream Team a profitat Real Târgu Jiu, care s-a impus în faţa celor de la Marigab Turceni şi s-a apropiat la 4 puncte de lider.
Podiumul este închis de Minprest Rovinari, echipă aflată la 2 puncte în spatele celor de la Real.
Rezultate, Etapa 5, Liga 1 Dolce Vita:
Play-off
Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita 1-2
Real Târgu-Jiu – Marigab Turceni 7-4
Dream Team – Minprest Rovinari 2-5
Play-out
Primăria Bîlteni – Primăria Rovinari 0-2
Provincialii – ISU Gorj 4-3

Poliţiştii, neînvinşi
În Liga 2, liderul Inspectoratul de Poliţie Gorj a terminat turul play-off-ului fără eşec. În runda a şaptea, IPJ a remizat cu Star Team, după un meci echilibrat. Penitenciarul Târgu-Jiu a urcat în clasament, ca urmare a victoriei din partida cu Lido Team, un meci spectaculos, cu 15 goluri marcate.
În faza de play-out, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Gorj a luat o opţiune serioasă pentru câştigarea competiţiei. IJJ a învins vineri, în derby-ul pentru primul loc, pe FC Exclusive Car Wash, meci foarte disputat şi încheiat cu scorul de 3-2. Apoi, duminică, jandarmii gorjeni au trecut şi de Grosbi Ursus.
Rezultate, Etapa 7 Play-off şi Etapa 5 şi 6 Play-out, Liga 2:
Play-off
FC Primăria Albeni – FC Anna 5-0
IPJ Gorj – Star Team 1-1
Lido Team – Penitenciarul Târgu-Jiu 6-9
Miercuri ora 18:00 ISJ Gorj – Răzvy Team

Play-out

FC Exclusive Car Wash – IJJ Gorj 2-3
Succes Team – Green Team 2-4
Carrefour Târgu-Jiu – Succes Team 6-4
Grosbi Ursus – IJJ Gorj 1-4
Marţi, ora 17:00 FC Exclusive Car Wash – Green Team

Turburea conduce la Primării
În Liga Primăriilor din Gorj, echipa din Turburea este pe primul loc. Sâmbătă, a reuşit să învingă echipa din Teleşti, scor 4-2.
Primăria Turburea – Primăria Teleşti 4-2 (pauză: 3-2)
Goluri: Luis Ciobotaru (min. 7) şi Alexandru Mainerici (min. 15, 16 şi 39) / Jean Marin (min. 2) şi Irinel Covrig (min. 4)
Turburea: Gabriel Mănescu (portar) – Adrian Voica, Mădălin Ivănişi, Adrian Vâlceanu, Alexandru Mainerici, Luis Ciobotaru, Dragoş Găvan şi Marius Daju
Staff: Mădălin Ivănişi şi Adrian Voica
Teleşti: Cătălin Șomănescu (portar) – Alin Cornescu, Jean Marin, Robert Manea, Camilian Floroiu, Claudiu Viezure, Irinel Covrig şi Constantin Tudor
Staff: Camilian Floroiu
În celălalt meci al rundei a treia din faza de play-off, echipa din Motru a remizat din nou, cu acelaşi scor ca şi în runda precedentă cu Teleşti, de această dată contra echipei din Țicleni. Ca urmare a acestor rezultate, Turburea are acum 2 puncte avans de Motru, 3 de Teleşti şi 4 de Țicleni, cu trei etape înaintea finalului de sezon.
Rezultate, Etapa 3 Play-off, Liga Primăriilor din Gorj:
Primăria Motru – Primăria Țicleni 5-5
Primăria Turburea – Primăria Teleşti 4-2

Competiţiile continuă după Paşti
În Cupa Old Boys Dolce Vita, ediţia a şasea, s-au disputat ultimele două jocuri din faza grupelor. Dolce Vita Old Boys a trecut de IPJ Gorj Old Boys şi a terminat pe locul 2 în grupa A, în timp ce Minprest Rovinari Old Boys a câştigat clar duelul pentru primul loc cu Primăria Turburea Old Boys, în grupa B.
Rezultate, Etapa 3 Faza Grupelor, Cupa Old Boys:
Grupa A
IPJ Gorj Old Boys – Dolce Vita Old Boys 0-5
Grupa B
Primăria Turburea Old Boys – Minprest Rovinari Old Boys 2-6
Semifinalele competiţiei se vor disputa după Sărbătorile Pascale. De altfel, toate competiţiile de minifotbal din Complexul Dolce Vita vor fi întrerupte în weekend-ul care urmează.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here