Viceprimarul PSD de Țicleni, urmărit penal

2776

O instanță a Judecătoriei Târgu-Cărbunești a decis ieri redeschiderea urmăririi penale în dosarul în care este cercetat viceprimarul PSD al orașului Țicleni, Pompilică Băran. Sentința de joi este definitivă și are la bază un dosar aflat în cercetare încă din 2018.

Pompiliu Băran, viceprimar PSD de Țicleni, a fost prins de poliție în 2018, când distribuia pe stradă niște foi în care erau scrise niște date cu caracter personal, legate de identitatea fostului primar al localității, Ion Ilie Ungureanu. Era vorba despre o declarație făcută de cel ajuns primar, prin ani 1990, care scoatea în evidență că Ungureanu a fost, în tinerețe, un simplu electrician la vremea respectivă. În declarația în cauză apăreau însă și datele din buletinului lui Ungureanu, lucru ignorat de vice, care ar fi urmărit doar denigrarea fostului primar, pe ideea că, în document, Ungureanu recunoștea că era un simplu electrician

Ungureanu a fost primarul orașului timp de două mandate, acesta fiind membru al PDL, la aceea vreme. O mare mare dintre proiectele importante ale localității au fost inițiate de fostul primar, chiar dacă acesta a fost anterior un simplu electrician.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here