Vicepreședintele Sindicatului Energia Turceni: ,,I-am pus pe unii la treabă, iar acest lucru i-a deranjat și au început să inventeze ori să exagereze lucruri despre mine”!

1152

Dorin Cotea, vicepreședintele Sindicatului Energia Turceni, a explicat, ieri, pentru Gorjeanul, că unii subalterni din cadrul Atelierului DCT Combustibil i-ar purta sâmbetele pentru simplu motiv că acesta i-ar fi pus la muncă pentru reabilitarea clădirii administrative, lucru cerut, de altfel, de conducerea Complexului Energetic Oltenia. Liderul sindical susține că la adresa celor care au dat înapoi în fața muncii a avut critici, lucru care i-ar fi deranjat pe respectivii, salariații anunțând presa de așa-zise ieșiri necontrolate ale acestuia.

Cea mai mare parte a angajaților atelierului respectiv, sunt, spune Cotea, mulțumiți de activitatea realizată, modernizarea spațiului administrativ fiind în beneficiul angajaților. Lucrările respective se desfășoară de mai bine de o lună cu salariați ai atelierului, în activitate fiind implicat și liderul sindical. Există însă persoane care au demonstrat că nu văd cu ochi buni această activitate, care este un plus față de ceea ce fac de obicei.
,,Le-am atras atenția subalternilor mei că, această muncă realizată pentru reabilitarea spațiului administrativ este în favoarea tuturor, acolo fiind birouri, vestiare și sala de masă. Poate că felul în care am transmis acest lucru a deranjat, eu folosind un ton ridicat, dar nu mă așteptam ca unii să ajungă să spună diverse inepții în presă, cu scopul de a mă denigra și a se răzbuna pe mine. Le-am comunicat superiorilor mei că voi reacționa la acuzele incorecte care mi s-au adus, iar dânșii mi-au dat acordul să-mi spun acest punct de vedere”, a declarat Dorin Cotea, angajat de 35 de ani în cadrul unității de la Turceni.
Salariatul spune că în cele peste trei decenii de activitate nu a avut niciodată probleme cu legea, nu a fost niciodată cercetat disciplinar, nu a avut răfuieli cu colegii și are o poziție importantă la sindicatul majoritar din Sucursala Electrocentrale Turceni.
În incinta SE Turceni, acest atelier deținea, până acum o lună, un spațiu impropriu pentru salariați, nereabilitat de ani de zile. Acum spațiul arată modern, salariații având condiții normale de lucru, vestiare separate, bărbați-femei, instalații sanitare noi și asta chiar unde muncesc cele peste 110 persoane. Investiția a fost demarată la solicitarea managerului CEO, Sorin Boza, care la o vizită în incinta SE Turceni a văzut condițiile improprii pentru acești salariați și a cerut ca lucrurile să se schimbe radical.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here