Vicele securist de la Drăguțești râvnește la un nou post de consilier local PSD

3588

Marcel Oproiu, viceprimarul PSD de Drăguțești, păstrat, în ciuda trecutului său de fost colaborator al Securității, în echipa primarului Ion Popescu, trecut de la ALDE la PSD, nu vrea să pună punct ,,carierei” sale politice. Social-democratul Oproiu vrea, de altfel, loc eligibil pe lista de viitori consilieri ai edilului Nelu Popescu, chiar dacă la un moment dat, primarul însuși dăduse semne că vrea să se rupă de vicele pătat la dosarul de la CNSAS. Lucrurile s-au schimbat însă deoarece scopul scuză mijloacele, iar Oproiu a ajuns la sentimente foarte bune cu primarul PSD, uitând chiar de amenințările potrivit cărora urma să candideze independent la aceste alegeri locale.

Lista de consilieri locali ai PSD Drăguțești a fost încropită de edilul în funcție la foc automat, fără să ia în considerare organizația, ci doar interesele personale și hățurile de care este tras primarul de unii dintre subordonați.
Mai exact, pe lista de viitori aleși ai PSD Drăguțești și-ar anunța prezența persoane dubioase, certate cu legea, rude ale unor angajați din primărie, persoane potente financiar abonați la banii publici, dar fără legătură cu PSD și mai puțin cei care au tras cu adevărat să mențină organizația în localitate.
Unul dintre ,,preferați” este chiar viceprimarul Oproiu, care a pierdut definitiv, în ianuarie, procesul cu CNSAS, persoană care nu numai că a rămas în echipa lui Popescu, ci mai vrea o dată.
Interesant este că, conducerea partidului accepta astfel de persoane în lista de aleși, indivizi care nu fac cinste organizației și comunității.Aceste lucruri vor atârna însă în balanță la alegerile din septembrie, știut fiind că Popescu nu mai are susținerea de acum doi ani, iar în ceafă îi suflă puternic atât Vasile Moșoiu, cât și Cristi Crăc. La alegerile parțiale câștigate de Popescu acesta a avut un singur contracandidat, care nu a avut sprijinul de care se bucură acum primarul trecut de la ALDE la PSD.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. rusine pentru Dumitru ION pOPESCU . CE PRIMAR ACCEPTA ASTFEL DE OAMENI LANGA EL ?
    DECI SIGUR ARE UN SCOP , ACELA DE A MAI MINTI INCA ODATA OAMENII DIN DRAGUTESTI . DEJA PIERDE DIN VOTURI DACA IESE IN FATA CU ASTFEL DE VIITORI CONSILIERI . ORICUM ACEST ORIMAR NU A FACUT NIMIC PENTRU COMUNA . RUSINE INCA ODATAN CA AVEM ACEST PRIMAR IN COMUNA NOASTRA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here