Veniturile Transloc Târgu-Jiu au crescut

355

Primele 10 zile ale acestei luni au fost de ajuns conducerii Transloc SA ca să contabilizeze faptul că veniturile societăţii au crescut cu 15%, faţă de acelaşi număr de zile ale lunii trecute. „În ultimul timp observasem o scădere semnificativă a veniturilor, iar cetăţenii trebuie să înţeleagă că bugetul local nu este un suc fără fund”, ne-a declarat Vasile Căilean, directorul Transloc SA.

Acesta a completat faptul că veniturile scăzuseră deoarece călătorii care utilizau mijloacele de transport în comun nu compostau biletele pe care le cumpărau de la automate.

Acţiunea care se desfăşoară de trei săptămâni încoace pe fiecare mijloc de transport Transloc este organizată în colaborare cu Poliţia Comunitară Târgu-Jiu. Căilean a adăugat faptul că nu se aştepta ca procentajul financiar în urma acestei acţiuni să fie atât de mare. Zi de zi, între orele 4:10-00, un angajat Transloc SA, alături de agent al Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu, patrulează fiecare mijloc de transport. „Poliţistul comunitar este prezent alături de angajatul Transloc pentru a preveni şi combate alte acţiuni şi acte de dezordine care se pot petrece în timpul călătoriilor”, a adăugat Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu.
Cu mijloacele de transport în comun ale societăţii Transloc circulă zilnic aproximativ 15.000 de persoane. De câteva săptămâni încoace, conducerea Transloc a dat permisiunea eliberării de bilete cu două călătorii, în valoare de 3 lei, ce pot fi achiziţionate direct de la conducătorii mijloacelor de transport. „Pe această cale nu mai primim reclamaţii că se defectează automatele de bilete”, a încheiat Vasile Căilean.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here