Vasile Râbu vrea un rol bine definit într-un alt partid

345

Consilierul judeţean Vasile Râbu va părăsi Partidul Social Democrat în care activează de circa 25 de ani. Acesta este dezamăgit de atitudinea unor colegi de-ai săi şi şi-a anunţat plecarea din organizaţia de la Motru, nemulţumirea sa ridicând şi semne de întrebare cu privire la un viitor mandat de consilier judeţean. “Nu am luat în calcul o plecare din PSD, dar de la organizaţia PSD Motru o să plec. O să vin ori la organizaţia de la Târgu-Jiu ori la cea de la Mătăsari de care şi răspund. Nu am intrat în conflict cu nimeni. M-a deranjat că nu suntem respectaţi, oamenii care au înfiinţat PSD-ul în Motru. N-am fost chemat nici la conferinţe. (…) La ora actuală sunt doi membri de bază ai PSD-ului. Au încercat să ne elimine pe foştii membri din organizaţia de la Motru. M-a deranjat acest lucru. (…) Nu voi candida pentru o funcţie de conducere în partid. La Motru n-am cum pentru că nici n-am fost pus pe liste. Vine o perioadă în viaţă când trebuie să ne şi retragem în care avem o vârstă, să dăm locul la cei tineri să vină şi să muncească. Şi eu la rândul meu probabil că am luat locul la cineva care era mai în vârstă. Aşa că să vină şi tinerii să ne ia locul nouă”, a declarat Vasile Râbu, vicepreşedinte PSD Gorj.
Râbu recunoaşte că a purtat discuţii cu alte formaţiuni politice, însă nu şi-a ales încă un alt partid în care să activeze. Dorinţa acestuia este ca dacă va face pasul plecării dinspre PSD spre un alt partid, el vrea să aibă în noua formaţiune un statut bine stabilit. “Probabil că voi mai vrea un post de consilier judeţean, dar s-ar putea să nu fiu la PSD, s-ar putea să fiu la alt partid. În primul rând vreau să-mi duc mandatul de consilier judeţean până la capăt. (…) Nu m-am gândit la alt partid. Am propuneri, am fost la multe discuţii cu partidele, dar încă port o stimă şi un respect la nişte oameni din PSD şi până când nu voi avea o discuţie cu ei, nu voi face nimic. Le-am comunicat celor din conducerea PSD Gorj că nu voi mai participa la şedinţele de partid de la Motru. Nu m-am gândit la un partid anume în care să plec, dar va fi un partid la care îmi văd rolul în acel partid. Dacă nu am un rol bine definit în partid nu pot să mă duc. S-ar putea să şi renunţ la politică. Sunt mai multe variante. Niciodată în politică să nu spui nu”, a precizat actualul social-democrat.
Izabella Molnar

2 COMENTARII

  1. In sfarsit are cineva curajul sa protesteze impotriva clicii lui Hanu pentru ca ce este la psd Motru nu se mai poate numi un partid.Pacat insa ca oameni care au stat in partid in vremuri grele sunt ignorati de gasca de la PRM gen Hanu,Dobrica,Corcoata si catelusii lor toti niste venetici analfabeti si hoti.

  2. Il felicit pe domnul Rabu toata stima si respectul atat al meu cat si al colegilor (invechiti) din PSD , cum se poate ca in acest partid (nu vreau sa supar pe nimeni -dar acesta este adevarul) fac parte toti care au vrut sa ramana pe diferite functii , am fost in sala cand s-a votat presedintele organizatiei MOTRU nu mai spun ce oameni erau in sala !!!!!!! iar langa domnul Hanu erau de exemplu cei mai multi din PDL exemplu prof Sanda care toata lumea stie ca a fost cu PDL -ul ,acesti oameni fac orice pentru pastrarea functiilor, oare este corect????? Recunoastem ca ce a facut PSD-ul acum in minerit , nu a facut nici-un partid adica numai rau , oare ce au avut de castigat ? ????? Noi cei,, invechiti” d in PSD suntem alaturi de domnul Rabu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here