Vărul primarului Calotă de la Urdari se plânge și el de nepăsarea rudei sale!

3149

Un alt cetățean din Urdari, izolat și el la domiciliu, timp de 14 zile, în perioada 18 martie-1 aprilie, se plânge și el de nepăsarea autorităților locale, în special a primarului PSD care îi este și rudă, la adresa sa și a familiei sale. Omul, spune că edilul, care îi este văr primar, nu i-ar fi adus o pâine, în perioada de izolare, deși ambii sunt și vecini, doar gardul despărțind cele două familii Calotă.

Cetățeanul spune, de asemenea, că după două zile de izolare el a rămas și fără loc de muncă, lucru comunicat autorităților, dar chiar și așa, nici primarul și nici viceprimarul nu i-ar fi adus o bucată de pâine acasă, lui sau familiei sale. De altfel, familia izolată a numărat trei adulți și un copil minor. Omul spune că viceprimarul Ilie Merișor l-a anunțat, în prezența polițistului și a asistentei comunitare, că îi va băga ,,la porție”, dar, în fapt ,,porția” s-a tăiat de pe listă.

,,Dacă era după primar și vice chiar muream de foame. Am avut noroc, în schimb, cu o vecină, la care îi puneam plasa în gard, iar dumneaei îmi aducea pâine și cele necesare. Îi lăsam bani și îi spuneam ce să îmi cumpere, pe bilet. Primarul, vecin cu mine, trecea zilnic pe la poarta mea dar nu m-a întrebat niciodată dacă am cele necesare, dacă sunt sănătos ori dacă familia mea e bine. Sunt dezamăgit de această atitudine în astfel de momente”, a spus Mihai Calotă din Urdari.

De altfel, Mihai Calotă este al doilea cetățean din Urdari care reclamă o astfel de atitudine a autorităților local la adresa izolaților la domiciliu din comună, oameni care nu au primit nimic, deși Primăria Urdari avea prevăzuți bani pe situații de urgență.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here