Văcaru: Ne pregătim pentru viitoarele lupte electorale

2599

Dezamăgire mare în tabăra Pro România. Partidul fostului premier Victor Ponta a ratat accederea în Parlament, obținând mai puțin de 5% din voturi. În schimb, la Gorj, Pro România a primit peste 6,5% din sufragii. „Este timpul pentru familie, pentru prieteni”, a spus Ponta, imediat după aflarea rezultatelor, dezamăgit de scorul din alegeri.
La Gorj, Alin Văcaru, coordonatorul Pro România, se pregătește de o analiză postalegeri. „Vom tăia în carne vie”, spune Văcaru. „Vom continua. Sunt bucuros că am câștigat o echipă frumoasă, unită. Ne pregătim pentru următoarele lupte. Toți suntem foarte tineri, avem vârsta care ne permite să participăm și în 2024, 2028 sau 2032. Vom face o analiză după sărbători, să vedem exact unde s-a greșit. Vom tăia în carne vie acolo unde anumiți colegi nu s-au implicat cum trebuie. Am văzut că se dorește continuarea acestui proiect, să nu renunțăm la partid”, a declarat Văcaru, la un post local de radio.
Aleșii locali care nu s-au implicat în campania pentru parlamentare vor fi sancționați. Unii dintre ei și-ar putea pierde mandatele.
„Posibil să fie și excluderi. Sunt mulți consilieri de la Pro România și ALDE care nu au muncit așa cum trebuie, care nu au fost de găsit în ziua votului, iar rezultatele au fost pe măsură. Vom continua, e un proiect de viitor și eu am încredere în Victor Ponta”, a concluzionat Văcaru.
Victor Ponta a lansat partidul Pro România în primăvara lui 2017. În toamnă, partidul a fuzionat cu ALDE, având candidați comuni la parlamentarele din 5 decembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here