Vacanțe avantajoase pentru sindicaliștii SANITAS Gorj

353

În urma unor negocieri directe cu hotelierii şi agenţiile de turism, conducerea Sindicatului SANITAS Gorj a reuşit să pregătească pentru membrii săi câteva oferte de vacanţă tentante. În această vară, sindicaliştii de la SANITAS au posibilitatea de a merge o săptămână la mare cu doar câteva sute de lei. Ei pot opta pentru staţiuni precum: Neptun, Saturn, Venus sau Eforie Nord.

Ofertele avantajoase i-au determinat pe tot mai mulţi sindicalişti să solicite, an de an, bilite pentru staţiunile de pe litoralul Mării Negre. Şi în acest an, conducerea SANITAS Gorj a reuşit să pregătească o ofertă tentantă. „Avem un contract cu o societate de la Marea Neagră. Preţurile sunt foarte bune, cu pensiune completă. Se poate opta pentru hoteluri din stațiunile Neptun, Saturn, Venus și Eforie Nord, prețurile fiind de la 984 la 1596 de lei, două persoane, cazare și masă”, a confirmat Valentin Popa, preşedintele Sindicatului SANITAS Gorj.
În plus, SANITAS Gorj pune la dispoziția membrilor săi și bilete la Băile Felix, prețurile fiind între 450 și 840 de lei de persoană, pentru 7 nopți.

Neptun, Saturn, Venus şi Eforie, la dispoziţia sindicaliştilor
Reprezentanţii SANITAS Gorj au reuşit să obţină oferte satisfăcătoare în mai multe staţiuni de la malul Mării Negre. Astfel, după cum confirmă Valentin Popa, negocieri şi discuţii s-au purtat în toate staţiunile, dar am ales Neptun, Saturn, Venus, Eforie Nord şi Eforie Sud. „Cât priveşte categoriile hotelurilor, am ales în mod echilibrat hoteluri de două şi trei stele, astfel încât oamenii să poată merge la mare în funcţie de posibilităţile financiare de care dispun”, explică Valentin Popa, preşedintele Sindicatului SANITAS Gorj.
Mai mult decât atât, potrivit aceleiaşi surse, sindicaliştii pot alege orice perioadă pentru concediu. Ofertele sunt mai mult decât tentante. Astfel, cu doar câteva sute de lei, angajaţii din sistemul sanitar gorjean au posibilitatea şi în această vară de a petrece o săptămână relaxantă la mare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here