Useliştii din Turburea au încheiat pact împotriva lui Bârcă

575

La sfârşitul săptămânii trecute, membrii birourilor locale de conducere ale PSD şi PNL din Turburea, dar şi consilierii locali ai USL, au scris, un pact, prin care se angajau că, în cazul în care primarul Ion Bârcă va trece la unul dintre cele două partide să demisioneze toţi.

Peste 20 de uselişti au semnat documentul menit să oprească o potenţială adeziune a primarului exclus din PDL spre PNL sau spre PSD. Asta în ciuda faptului că liderii ambelor partide au negat că Bârcă va trece, în perioada următoare, la vreuna dintre formaţiunile din USL. Printre semnatarii documentului se află şi liberala Dana Ursulescu, preşedinta PNL Turburea, dar şi Ionuţ Daniel Seler, preşedintele PSD Turburea şi toţi consilierii locali USL din localitate.

Bârcă face la dreapta
Ion Bârcă anunţase însă de săptămâna trecută ca va rămâne deocamdată independent dar că lucrurile se vor schimba în CL Turburea aici USL având majoritate. “De ce le este frică nu scapă. Eu voi alege dintre PSD şi PNL, orice ar face ei. Este un semnal de alarmă că le este teamă de mine. Sunt deocamdată independent. Eu vin cu 1400 de voturi în timp ce USL-ul are 900 de voturi. Politicienii se măsoară în voturi”, a declarat primarul Ion Bârcă interesat mai mult de o politică de dreapta, mai precis de o adeziune la PNL.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here