Urmărire la Târgu-Cărbunești pentru prinderea unui bărbat care nu a oprit la semnalul Poliției

442

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Jupânești, a pus Poliția pe jar. Un echipaj din cadrul Poliției Târgu-Cărbunești a pornit, luni,  în urmărirea autoturismului pe care îl conducea pe străzile din localitate, întrucât tânărul a refuzat să oprească la semnalul agenților. Acesta a fugit de oamenii legii, până când a ajuns acasă, la Jupânești. La scurt timp, polițiștii au descoperit și care a fost motivul pentru care a comis fapta: avea permisul anulat, fiindu-i întocmit dosar penal.

”La data de 2 iulie, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au urmărit în trafic, pe strada Plopilor din localitate, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Jupâneşti, care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști, acesta continuându-și deplasarea, în direcţia comunei Jupîneşti. Bărbatul a fost identificat ulterior la locuinţa sa din comuna Jupîneşti și a fost condus la sediul Poliției, unde a refuzat să dea declaraţii cu privire la cele întâmplate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism, de către o persoană care are dreptul de a conduce anulat”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Prins la volan fără permis
În noaptea de luni spre marți, un echipaj din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti a depistat în trafic un alt bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarţa, fără a avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. “În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism, de către o persoană care nu deține acest drept”, a mai declarat Miruna Prejbeanu.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here