Update: Pacientul Stănculete, trimis acasă!

304

Pacientul Ion Stănculete, de 84 de ani, adus cu ambulanța la SJU la ora 13.30 a fost trimis acum acasă, după ce a fost pus să aștepte 3 ore pentru un loc în secția de Neurologie, ori în alta în funcție de problemele de sănătate ale bolnavului. Omul a fost dus cu taxiul acasă de soție, în timp ce timp de 3 ore nu a primit consultațiile necesare de la medicul de gardă din Urgență. Familia intenționează să facă plângere  la Colegiul Medicilor pentru cei vinovați.

Pacientul a fost internat până pe 18 iunie în Secția Neurologie, dar a făcut două crize astăzi de dimineață. Medicii îl consideră însă cronic el având, potrivit analizelor, hiponatriomie și hipercalienie.

3 COMENTARII

  1. Si la Tg-Carbunesti un pacient adus cu ambulanta a fost trimis acasa pentru ca nu avea ….bilet de trimitere pentru fizioterapie! Omul a fost adus a doua zi cu bilet de trimitere, dar au constatat ca nu poate fi internat la fizioterapie caci avea tensiune 22! Rusine!!!

  2. deci despre ce vorbim… nereguli in toata regula… sa stai in upu pe tudor cu tensiune 40 min..si doar dupa ce am facut scandal i s a luat tensiunea…in rest nimic… alte 20 mi de stat degeaga… si apoi am plecat la clinica privata infiintata recent. asa ca … RUSINE SA VA FIE..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here