Unui electrician de la EMC Roșia i s-a făcut rău la locul de muncă, după ce a fost înjurat de șeful său! A primit îngrijiri medicale la cabinetul unității

6357

Incidentul s-a petrecut, ieri, în jurul orei 9.00, când electricianul cu o vechime în muncă de 23 de ani coborâse în Cariera Roșia pentru a-și exercita atribuțiunile de serviciu. Salariatul spune că ar fi primit indicații de la șeful de sector să se prezinte într-un punct de lucru al secției, dar conducătorul său de formație nu a cunoscut noile comenzi primite de subalternul său. Drept urmare, fără întrebări, l-ar fi luat la înjurături pe angajat, cerându-i să-și schimbe direcția. Omului i s-a făcut rău, după injuriile care i-au fost adresate, cerând ajutor medical specializat.

Croicu Vasile este CFL-istul, care, ieri dimineață, a folosit injuriile pe post de comenzi pentru salariații de care răspunde. Respectivul este acuzat de un electrician în vârstă de 42 de ani că i-ar fi vorbit într-un mod execrabil, în loc să-i ceară explicații în legătură cu activitatea care urma să o presteze în carieră.
,,M-a dat dracului, m-a amenințat că îmi face referat, mai că mi-a zis marș unde m-a trimis el. Asta, fără să mă lase să explic că șeful de sector m-a trimis să muncesc unde a considerat acesta că este nevoie. Practic, pe o lipsă de comunicare, eu mi-am luat injurii și amenințări, care mi-au făcut rău, la propriu, fiind nevoit să mă adresez cabinetului medical, din incinta unității miniere. Acolo am fost găsit cu pulsul crescut, după ce mi s-a luat tensiunea și glicemia, și mi s-a dat o pastilă pentru liniștire. Am fost trecut în fișa de la cabinet”, a spus, ieri, salariatul care nu e cunoscut drept suferind de o boală cardiacă.
Electricianul speră ca situația înregistrată, ieri dimineață, să nu se mai repete, CFL-istul realizând, la scurt timp după cele petrecute, că a greșit. Astfel că, în momentul în care salariatul și-a anunțat colegii că are nevoie de o mașină, să fie dus la cabinetul medical, chiar CFL-istul respectiv a venit cu autoutilitara respectivă. Angajatul spune că a făcut un atac de panică și pe fondul numeroaselor incidente similare petrecute în CEO, în ultimele trei luni. În companie, sașe salariați au decedat în baza unor probleme cardiace, iar patru au probleme grave.
A.STOICA

5 COMENTARII

 1. Chiar aveti ceva la cap si voi si nebunu ala . Va rog frumos sa ii puneti următoarea întrebare, Colegii de la acea secție vor sa lucreze cu tine ? Răspunsul corect ar fi . Nu . Nu .Nu. Este cel mai recalcitrant muncitor din ceo . El înjură de la un muncitor de rand până la Boza inclusiv. Apropoo acel cfl a fost pur și simplu umilit de Luca de câteva ori fara sa ii răspundă la atacuri si acum spune că la înjurat. :))) Eu unu il spargem cu bătaia. Sunt sigur că în viitorul apropiat se va gasii un bun samaritean sa ii rupă botu .vai de el si vai de voi . Parca si in reportajele trecute despre acest individ ati avut numai critici .

 2. Atribuțiile de serviciu. Domnule Boza sesizativa si va rog sa il întrebați care sunt acele atribuții. Va garantez ca nu stie. Daca va lăsați călcat în picioare de acest masinist, ca electrician nu e va garantez eu dată viitoare voi veni eu si voi face o greva foamei .( Nu voi cere nimic pentru mine . Voi cere sa isi dea demisia cei care ar trebui sa controleze specimene ca Luca .) Pur si simplu colegi lui de la Asecari sau saturat de el . Ducetiva si întrebați dacă credeți că eu aici scriu prostii.

 3. NU STIU NIMIC ALT CEVA SE VAD SI EI SEFI SI BICIUIESC PE BIETII MUNCITORI CARE TOTI ISI INCASEAZA SALARII DA SALARII NU GLUMA DE PE URMA MUNCITORILOR SI BIETII DE EI CIND VOR SA SPUNA PROBLEMELE NU AU VOE SI MAI AU SEFII ASTIA SI O DUMA PROASTA DACA NU ITI CONVINE TE DUCI ACASA DAR EI NU SE GINDESC CA CE SAR FACE DACA NU AR MAI IESII NICI UNUL LA MUNCA ,

 4. Brindusoiule, pentru cel tot critici pe Luca, bă catastrofo? Cand ai fost ultima data în carieră?
  Ai putea oare să numeri câte defecte a reparat omu asta după tine, pentru că tu în loc să cobori în carieră, stăteai în sector si faceai aparate pentru băgat impulsuri la mașinuțe și bancomate de cafea.
  Ia spunei tu lu nea’ Boza câte zile de medical tiai luat până acum, fără să fii bolnav?
  Să știi și tu că Luca este apreciat de toți colegii.
  Nu vă convine de el la uni, pentru că a avut sânge în instalație ca să spună cu ce vă ocupați în timpu serviciului.
  De aia ați și încercat sa-l dați la carieră. Dar uite că va dat el o lecție și bine va făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here