UNMO propune CEO să vândă energie electrică pentru uz casnic salariaţilor proprii

421

Sindicatele independente din cadrul Complexului Energetic Oltenia, constituite în Uniunea Naţională a Muncii Oltenia, au propus conducerii CEO, printr-o adresă, să ia în considerare “posibilitatea vânzării de energie electrică pentru uz casnic pentru toţi salariaţii CEO”, în conformitate cu legislaţia UE privitor la piaţa de energie pentru populaţie. “Contractele de energie pentru toţi salariaţii vor impulsiona deschiderea preţului de vânzare de energie din CE Oltenia pentru alte persoane din România care ar însemna un mare avantaj pentru Complex”, transmite UNMO, structură condusă de sindicaliştii Constantin Creţan şi Nicu Bunoaica.
Liderii UNMO propun CEO să analizeze, de asemenea, şi posibilitatea ca structura să se ocupe şi de vânzarea directă de cărbune către populaţia din Oltenia şi restul ţării, activitatea ce ar putea fi coordonată de directori de vânzări permanenţi aleşi din cadrul personalului de conducere al unităţilor miniere. “Toate aceste lucruri le motivăm cu preţul destul de mare pentru populaţie dat de către CEZ, EON şi RENEL, şi traficul de cărbune din bazinele miniere care se face de anumiţi transportatori la preţuri destul de mari care aduc acestora profit dublu în comparaţie cu preţul pe tona de cărbune”, se mai arată în adresa UNMO.
Cei care vin cu propuneri susţin că au analizat piaţa, iar 10 tone de cărbune din Oltenia au ajuns să se vândă cu 3000 de lei.
A.Stoica

ADRESA1 ceo

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here