Unde este Adelin?! Afişe prin Târgu-Jiu cu fotografia dispărutului

481

bscap0004A dispărut de acasă de mai bine de o săptămână, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. Tânărul are 28 de ani şi este din Bălăneşti, iar din data de 26 octombrie nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat poliţia iar joi a venit la Târgu-Jiu pentru a lipi afişe cu poza bărbatului, prin tot oraşul.

Adelin Joiţa, un tânăr liniştit, care nu a creat niciodată probleme, a plecat în urmă cu mai bine de o săptămână să se întâlnească cu nişte prieteni şi să facă cumpărături, pentru Sfântul Dumitru, când vroia să-şi sărbătorească onomastica. Atunci a fost văzut ultima dată de către familie şi cunoscuţi. „În data de 26 octombrie, fratele meu a plecat la Târgu-Jiu, la Policlinică, pentru a lua o fişă bscap0005medicală, care îi era necesară la serviciu. Ultima dată când am vorbit cu el, în jurul orei 12, a zis că a fost la Policlinică şi urmează să se întâlnească cu un prieten. A zis că ne vedem seara acasă. La ora 16 când l-am sunat, avea telefonul închis şi de atunci nu mai ştim nimic de el, unde a plecat. Ultima dată când am vorbit cu el la telefon a zis că o să se întâlnească cu un fost coleg şi apoi o să meargă la cumpărături. Vroia să-şi sărbătorească ziua onomastică, de Sfântul Dumitru. Era şi ziua tatălui nostru şi a bunicului şi abia aştepta să sărbătorim”, a povestit cu lacrimi în ochi, fratele tânărului dispărut, Grigore Joiţa.

Cunoscut ca un băiat timid

Tânărul era cunoscut ca un băiat timid, cu prieteni, fără duşmani. Nu era căsătorit, iar de câteva bscap0006luni se angajase la o şcoală, ca şofer şi fochist. Nimeni nu ştie ce l-ar fi putut determina să plece. „Era un băiat liniştit, nu avea datorii, nici un fel de probleme, se angajase de curând la o şcoală, avea deci un serviciu stabil. El era un om foarte calm, timid, tăcut, nu supăra pe nimeni, avea foarte mulţi prieteni. Nu avea anturaje dubioase, nu frecventa baruri. Până acum nu a lipsit nici măcar o noapte fără să anunţe pe nimeni, aveam o relaţie foarte bună cu el”, a mai precizat fratele lui Adelin.

Şi prietenii au o părere bună despre tânărul de 28 de ani. „Îl cunoşteam, am o părere foarte bună despre el. Nu pot să cred că e adevărat că a dispărut acest bărbat. Eu nu ştiu să fi avut probleme, nu ştiu unde ar putea fi”, a declarat Pupăzoiu Vasile, prieten al familiei.

„L-aţi văzut?”

Îngrijorată, familia a anunţat poliţia în legătură cu dispariţia acestuia, sperând ca tânărul să fie găsit cât mai repede. Însă degeaba. Joi, fratele tânărului a horătât să lipească afişe cu poza acestuia în tot oraşul. A întrebat mai multe persoane dacă l-au văzut, însă nimeni nu a putut să îi ofere informaţii despre tânăr.

Şi poliţia cercetează acest caz. „În baza sesizării primită de poliţie, se efectuează investigaţii în vederea depistării persoanei majore. Până în prezent nu s-a reuşit stabilirea unei locaţii unde acesta s-ar fi putut deplasa. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, activităţi şi investigaţii pentru depistarea acestuia”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj. Familia face apel la cetăţenii care pot oferi detalii despre tânărul dispărut. Cei care au informaţii sunt rugaţi să sune la 112.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here