Un tir încărcat cu donații de materiale sanitare, mobilier și îmbrăcăminte a ajuns la spitalul din Rovinari!

912

Prin intermediul unei fundații din Franța, Spitalul Orășenesc ,,Sfântul Ștefan” Rovinari a primit, miercuri, noi dotări. Unitatea spitalicească a primit zeci de paturi, saltele, mobilier, aparatură medicală și chiar îmbrăcăminte.

Ajutor din Franța pentru Spitalul Orășenesc ,,Sfântul Ștefan” Rovinari!Un tir încărcat cu mobilier spitalicesc, aparatură medicală, fotolii rulante, medicamente, consumabile diverse, pături și chiar obiecte de îmbrăcăminte au ajuns, miercuri, la Spitalul Orășenesc ,,Sfântul Ștefan” Rovinari prin intermediul Fundației ,,Medecine aide et presence languedoc Roussillon” – Ponteilla, Franța.
,,Mai exact, este vorba despre 30 de paturi medicinale de ultimă generație, 30 de saltele, mese, scaune, zeci de scaune rulante (scaune cu rotile), mobilier baie, noptiere, un oxiconcentrator, două nebulizatoare, o masă examinare, 15 colete cu medicamente diverse, 80 de colete cu consumabile medicale, 50 de pături, haine, echipamente alimentație parenterală, și, foarte important, un ecograf ginecologic. Lista este mult mai lungă și cuprinde foarte multe lucruri extrem de necesare actului medical, medicilor și pacienților de la spitalul din Rovinari.
Mulțumiri speciale transmit, pe această cale, domnului Pierre Chola Namy, președintele Fundației franceze, dar și domnului doctor Cosmin Răuț, prin intermediul căruia spitalul din Rovinari a primit această donație. Cei doi ne-au asigurat că un nou transport cu donații ar putea ajunge la Rovinari în luna iulie a acestui an”, a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here