Un singur post vacant de notar public în judeţul Gorj

1659

În Monitorul Oficial din 18 octombrie a fost publicat un Ordin al Ministerului Justiţiei privind actualizarea numărului de posturi de notar public destinate notarilor stagiari care vor promova examenul de definitivat în anul 2016. Potrivit Ordinului în vigoare, pentru judeţul Gorj, ce este arondat Camerei Notarilor Publici Craiova, există un singur loc vacant destinat examenului de definitivat, acesta fiind în oraşul Turceni.
La nivelul judeţului nostru, numărul de locuri de notari publici actualizat pe anul curent este de 28, din care câte două posturi la Novaci şi Târgu-Cărbuneşti, câte un loc la Turceni şi Rovinari, trei la Târgu-Cărbuneşti şi 19 în municipiul Târgu-Jiu. Totodată, în Ordinul emis de Ministerul Justiţiei, în Gorj există 25 de locuri ocupate de notari publici în funcţie repartizate astfel: 17 la Târgu-Jiu, două la Târgu-Cărbuneşti, două la Novaci, trei la Motru şi unul la Rovinari. De asemenea, Camera Notarilor Publici Craiova raportează şi doi notari publici a căror activitate este suspendată, ambii profesând în trecut la Târgu-Jiu. Este vorba despre Cosmin Sebastian Cercel şi Gabriela Ionaşcu.
La nivelul întregii ţări, Ministerul Justiţiei a scos la mezat 79 de posturi destinate notarilor stagiari care vor promova examenul de definitivat în anul 2016.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here