Un șef din minerit vrea să fie primar. „Am dorință și putință”

734

Directorul Carierei Roșiuța, Constantin David, se gândește la o candidatură la Primăria Motru. Acesta speră să fie sprijinit de PSD. „Având în vedere tot ce se întâmplă în zona municipiului Motru și văzând lucrurile cum stau, mi-am propus să candidez, pentru că dorință am, putință am, disponibilitate și forță am. Sunt un om puternic, am o familie care mă susține. Și atunci o să încerc, iar dacă PSD mă va propune pentru acest post, cu mare plăcere. Cred că nu-i voi dezamăgi pe motreni”, a declarat directorul David, pentru Radio Infinit.
David nu este însă singurul aspirant la statutul de candidat la Primăria Motru. Inclusiv viceprimarul orașului, Cosmin Morega, își dorește să intre în luptă, după ce a pierdut, la câteva sute de voturi, în fața primarului liberal Gigel Jianu.

„Nu prezintă un pericol”
Pe primarul Jianu l-ar „bucura” o asemenea candidatură. Edilul PNL spune că directorul de la Roșiuța ar fi un „contracandidat facil”. „Nu este nicio problemă, dar, din câte știu eu, și după toate declarațiile, neavând un primar în funcție, liderii PSD au anunțat că vor face un sondaj la Motru. Domnul David a declarat că își dorește, probabil va intra într-un sondaj. Este posibil ca PSD să-și desemneze totuși un candidat fără să mai facă vreun sondaj de opinie. Chiar mă bucur.
De câte ori ai un contracandidat facil, te bucuri. Este unul dintre cei care, din punctul meu de vedere, nu prezintă un pericol pentru mine. Ne cunoaștem foarte bine, am lucrat împreună o bună bucată de timp și cunosc și reacția oamenilor în legătura cu această candidatură. Până la urmă votul poate fi și imprevizibil”, mai spune Jianu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here