Un șef din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și un fost purtător de cuvânt al IPJ Gorj, avansați de 1 Decembrie

2005

Ziua Națională a României a fost marcată și de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. 12 angajați au fost înaintați în grad, printre ei aflându-se și Florin Roșca, șeful Biroului Supravegheri Judiciare, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pentru rezultatele profesionale deosebite obținute în acest an. Printre agenții avansați în grad s-au aflat Rares Sefter Protesi și Cătălin Bușe, fostul purtător de cuvânt al IPJ Gorj, care este în prezent șeful Postului de Poliție Negomir.
”Cu prilejul zilei de 1 decembrie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a avut loc festivitatea de avansare a polițiștilor pentru merite excepționale în activitatea profesională. Astfel, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim patru ofițeri și opt agenți de poliție”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ceremonia de avansare în grad a avut loc la sediul IPJ Gorj
”Vă felicit pentru avansarea în gradul profesional și vă mulțumesc pentru modul în care v-ați îndeplinit misiunile, dovedind profesionalism şi fermitate în aplicarea legii. Dumneavoastră sunteți dovada că ne-am îndeplinit atribuţiile cu onoare, rigurozitate şi devotament, că am dezvoltat o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cetăţenii. Ne aflăm la început de decembrie. Este momentul să ne facem bilanțul activităților din acest an, să rememorăm cele mai importante rezultate obţinute în îndeplinirea misiunilor, să învățăm din experiența acumulată și să continuăm să ne perfecționăm, astfel încât să arătăm tuturor că, prin tot ceea ce facem, polițiștii români sunt profesioniști, integri și devotați comunității. Urmează o perioadă frumoasă, cu evenimente importante și semnificații multiple pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de Ziua Națională a României sau de sărbătorile de iarnă. Cu acest prilej, vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competenţa, răbdarea şi puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei şi demnităţii puse în serviciul cetăţenilor”, a declarat Decebal Drăghiea, inspectorul șef al IPJ Gorj.

Avansări în grad şi la Jandarmerie
De Ziua Naţională a României, doi ofiţeri și nouă subofiţeri jandarmi din Gorj au fost avansaţi în grad, înaintea expirării stagiului minim, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Sute de angajaţi au primit felicitări din partea şefului instituţiei, Eugen Ţambrea, pentru modul în care şi-au desfăşurat activitatea în acest an.


“Cu acest prilej a fost prezentat şi Ordinul inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tudor Vladimirescu Gorj, prin care au fost recompensate cu mulţumiri şi felicitări un număr de 219 cadre militare, ofițeri și subofițeri, precum şi 22 din cadrul personalului contractual.
Cadrele militare avansate au fost felicitate de către colegi, care le-au transmis gândurile de bucurie prilejuite de această ocazie, fiind adresată urarea militară «la mai mare» și succes în cariera militară pe mai departe”, se precizează într-un comunicat de presă al IJJ Gorj.
Jandarmii pot fi înaintaţi în grad, înainte de termen, de Ziua Armei şi pe 1 Decembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here