Un salariat al CFU Turceni, reclamat la CEO pentru furt de materiale și folosire a mașinii de serviciu în interes personal! Șeful de Secție nu e străin de neregulile subordonatului

2450

La conducerea CE Oltenia a ajuns în urmă cu doar câteva zile o sesizare a unui cetățean la adresa unui salariat al Stației CFU Turceni, acuzat, în scris, de furt de materiale din cadrul unității, este vorba de combustibili, lubrefianți și butoaie de tablă, pe care le-ar sustrage în vederea comercializării. Reclamantul ar fi vecin cu salariatul reclamat, omul dând de înțeles că, personal, a urmărit cu ce se ocupă Tița Marian, fost salariat al Minprest Serv, detașat la CFU Turceni la Remiza de Locomotive ca electrician. Reclamantul cere conducerii CEO să verifice și să măsuri atât cu Tița, cât și cu șeful său, Perț Aurel, care nu ar fi străin de neregulile făcute de subordonatul respectiv.

Secția CFU Turceni este din nou pe tapet la CEO, după ce, săptămâna trecută, Corpul de Control al companiei a revenit aici, când Gorjeanul a atras atenția că un compresor din cele sesizate lipsă la ultima verificare a acestui organism a reapărut la poarta unității, pus neglijent lângă o grămadă de fier vechi. De data aceasta, urmare a unei sesizări făcute de un cetățean din Turceni, care reclamă conducerii CEO, pe data de 6 august 2020 că salariatul Tița Marian, electrician la Remiza de Locomotive a CFU Turceni s-ar face vinovat de sustragerea unor materiale în dauna companiei. Omul scrie negru pe alb că Tița ar folosi în scop personal autoturismul GJ 57 ECF ,,pentru a transporta diferite materiale furate de la secția CFU Turceni”, ce le-ar comercializa la prețul de 150 de lei.
Reclamantul susține, în scris, că electricianul ar fi vândut fier vechi și motorina ,,sustrase de la cele două TIH-uri care au confirmări, dar în realitate nu funcționează”. Omul mai susține că mașina de serviciu în cauză ar fi parcată la diverse terase din Turceni, unde probabil se oprește șoferul în cauză. Cetățeanul roagă conducerea CEO să fie întrebați salariații CFU Turceni de cele relatate de el, pentru confirmare.Rămâne de văzut dacă oficialii CEO își vor mai îndrepta iarăși atenția spre această secție condusă de Aurel Perț, protejatul directorului Suport, Doru Iacob. Interesant este că și salariatul acuzat de reclamant se află încadrat pe un post la această secție, spun angajați ai unității, pentru care nu ar avea pregătirea profesională în domeniul feroviar.
ANAMARIA STOICA

1 COMENTARIU

  1. Buna, Anamaria Stoica! Vreau sa iti scot in atentie ca ce ai facut tu in articolul acesta se numeste defaimare, din moment ce nu ai acordul persoanelor menționate mai sus.Poti fi data in judecata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here