Un poliţist din Țicleni a murit, după ce a intrat cu mașina într-un copac

1760

Un poliţist de la Transporturi Feroviare, care își desfășura activitatea în orașul Târgu-Cărbunești, a murit, duminică seara, după ce a intrat cu mașina într-un copac, pe raza localității Țicleni. Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, accidentul s-a produs în jurul orei 18.00, pe DJ 674 A. Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
,,Un conducător auto a intrat cu autoturismul într-un copac, într-o curbă la stânga, pierzând controlul volanului. Șoferul era singur în mașină și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, a decedat la spitalul din Craiova. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Primele verificări au arătat că polițistul aflat în timpul liber se întorcea de la casa părinților săi din Brătuia. Cei care l-au cunoscut pe Daniel au numai cuvinte de laudă la adresa lui.
,,A fost colegul meu, în liceu. A fost un accident, nu se știe exact cauza. Se pare, din ce spun oamenii, că i s-ar fi făcut rău, nu se știe. Dureros este că a decedat. Este dureros ce s-a întâmplat cu el. A fost colegul meu de liceu. Majoritatea timpului în care a fost polițist a fost la Țicleni, la Rutieră. Plecase de vreo doi ani la Cărbunești. Nu a fost implicat în niciun fel de scandal.
A fost un om la locul lui. Are doi copii, fetița cea mică are un an și două luni. A fost un copil foarte deștept, un elev foarte deștept în liceu și era unul dintre polițiștii foarte buni din orașul Țicleni, cât a fost la Țicleni”, a spus Constantin Brănescu, consilier local în orașul Țicleni. Marius Vasile, șeful Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gorj, susține că bărbatul de 35 de ani nu a avut probleme la locul de muncă. ,,Era în timpul liber. Este dureros ce s-a întâmplat”, a declarat Marius Vasile. Vestea morţii bărbatului din Țicleni a luat prin surprindere pe toată lumea, prietenii postând mai multe mesaje de condoleanţe, pe Facebook.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here