Un nou spectacol dedicat micuţilor, la teatrul din Târgu-Jiu

713

Duminică, 17 martie, la orele prânzului, actorii Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, vor pune în scenă premiera unei noi piese, dedicate copiilor. Este vorba despre spectacolul ,,Prostia omenească – Soacra cu trei nurori”.

Premiera spectacolului pentru copii ,,Prostia Omenească – Soacra cu trei nurori” – adaptare după Ion Creangă și Anton Pann de Andrei Mihalache va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 12.00, la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Spectacolul este inclus în campania UNITER -,,Artiștii pentru Artiști”, contravaloarea biletelor vândute la această premieră urmând să ajungă la artiștii cu probleme de sănătate. Prețul unui bilet (unic) copil/matur este de 15 lei. „Haideți să ne bucurăm împreună! Haideți să facem o faptă bună! Haideți la teatru!”, este îndemnul reprezentanţilor Teatrului „Elvira Godeanu”.
Realizată în parteneriat cu instituţiile de teatru din Bucureşti şi din ţară, Campania “Artiştii pentru artişti” vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor noştri pentru care scena rămâne o frumoasă amintire. În urma UNITER, zeci de teatre din Bucureşti şi din ţară au programat deja spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru întrajutorarea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Campania Naţională ,,Artiştii pentru artişti” a fost iniţiată în anul 2002 cu scopul sensibilizării opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi sănătate din toată ţara. ,,Artiştii pentru Artişti” s-a instituit nu numai ca resort financiar, ci mai ales ca stimulator al solidarităţii artistice şi ca semnal pentru publicul de teatru şi pentru autorităţi.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here