Un nou control la CE Oltenia

1378

Ministrul Economiei și Energiei, Virgil Popescu, anunță că la Complexul Energetic Oltenia are loc, în această perioadă, o inspecție economico-financiară din partea Ministerului de Finanțe. Verificările au legătură cu prejudiciile uriașe identificate la companie în urma controalelor dispuse în ultimii ani.
„Se desfășoară o inspecție financiară-economică a Ministerului Finanțelor (…) Când prejudiciile vor fi confirmate și de ANAF, va trebui să luăm măsuri ferme, cred că în 2-3 săptămâni. Dacă sunt persoane responsabile, le vom trage la răspundere. Nu putem merge așa mai departe. Vorbim de un ajutor de salvare de peste un miliard de lei, în condițiile în care mai mult de jumătate din el există prejudiciu în momentul de față. (…) Neregulile trebuie văzute, asta face acum ANAF. În urma acelui raport, vom lua toate măsurile care se impun și va urma o procedură de selecție pentru că expiră mandatele tuturor directorilor din Directoratul CE Oltenia”, a anunțat ministrul Popescu, într-un interviu la Hotnews.
Luni, Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a decis numirea provizorie a lui Daniel Burlan în poziția de președinte al Directoratului.
Sorin Boza rămâne membru al Directoratului până la încheierea mandatului, în luna octombrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here