Un mașinist de la Secția Combustibil a SE Craiova II a făcut accident vascular cerebral la serviciu!

2411

Dobai Cristian, în vârstă de 54 de ani, angajat mașinist la Secția Combustibil a SE Craiova II, a suferit un AVC la locul de muncă, în această dimineață. Salariatul a sosit la serviciu la ora 6.20 iar la ora 7.30, după ce a spus că se simte rău, a suferit accidentul respectiv. Imediat, salariatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Craiova, unde se află și în prezent, colegii de muncă ai acestuia spunând că veștile despre spital sunt îngrijorătoare, angajatul fiind paralizat pe o parte.

Ion Vîlceanu, liderul de sindicat de la SE Craiova II anunță că salariatului i s-a acordat imediat primul ajutor fiind încă în investigații la SJU Craiova. ,,Se vorbește de un anevrism dar i s-a pus diagnosticul AVC. Va fi transportat la Spitalul Nr. 3 Craiova, specializat in astfel de accidente vasculare cerebrale. Este membrul meu de sindicat, vom avea grijă de el. Are doar 54 de ani”, a declarat, pentru Gorjeanul, liderul de sindicat de la Craiova II. Ion Vîlceanu spune, de asemenea, că personalul centralei este îmbătrânit, media de vârstă fiind 52-53 de ani, sucursala CEO având salariați chiar de 60 de ani.

Șase salariați CEO au murit în primele trei luni ale acestui an de probleme cardiace, trei ingineri suferind câte un preinfarct. Măsurile lipsesc, administrația vorbind doar despre proiecte viitoare pentru sănătatea salariaților.

Reducerea vârstei de pensionare se pune mult mai acid în discuție, de către o parte a lideilor sindicali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here