Un întreprinzător local propune transformarea Motelului Azur în centru de izolare!

1836

Marius Pupăzan, întreprinzător local din Cîlnic, a propus autorității locale și Consiliului Local să discute cu administratorul motelului din localitate, cu activitatea în stand-by pe perioada stării de urgență, aici funcționând doar bucătăria restaurantului, pentru posibilitatea transformării acestuia într-un centru de izolare pentru localnicii veniți din străinătate. De altfel, la nivelul comunei Cîlnic sunt 23 de persoane izolate la domiciliu. Propunerea lui Pupăzan este agreată chiar și de persoanele izolate din comună. Una dintre femei susține următoarele: ,,noi am venit 3 din străinătate dar am izolat alte 4 persoane. Deci suntem 7 persoane izolate la domiciliu. Dar vine doar politia să ne scoată în curte să ne critice. Nu mai contează ca sunt și 2 copii. Nu contează că dorm, că sunt transpirați, că este vreme rea sau frumoasă. Trebuie să ieșim toți 7 în curte să ne vadă”.

Motelul Azur este situat la intrarea în comuna Cîlnic, dinspre Ciuperceni. Are 7 camere pentru cazare iar acum face livrări de preparate la domiciliu.

Edilul comunei Cîlnic, Dumitru Vulpe, susține, în schimb, că propunerea în cauză nu poate fi materializată deoarece ordinul Ministerului Sănătății nr.414/2020 reglementează clar că izolarea se face la domiciliu.

2 COMENTARII

  1. Numai idei crețe are Pupăzan, doar o mai capăta puțină popularitate. Centrele acestea sunt secrete și sunt centre de carantină. Dar ce face Pupăzan fără circ în presă? Izolare la hotel poți face contra-cost, pe banii tăi, nu pe banii statului, daca vrei in regim hotelier! Am văzut că județele dezvoltate au bungalouri destinate acestor activități! Sa mai citească Pupăzan puțin si apoi sa se manifeste public! Mai citește, prietene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here