Un gorjean le face vedetelor cadouri care sfidează timpul! Vezi ce au primit Gina Pistol, Brigitte Sfăt și Mira

1224

La 25 de ani, târgujianul Ionuț Caragea și soția sa, Andreea, au pus bazele unei afaceri înfloritoare, aducând franciza Forever Roses London în România. Preocuparea lor sunt trandafirii criogenaţi, care au trecut printr-un proces special de conservare.
Florile care sfidează timpul rezistă chiar și 25 de ani, iar numărul gorjenilor care apelează la un asemenea cadou pentru cei dragi a crescut surprinzător în ultima perioadă. Ionuț s-a gândit să-și promoveze produsele în întreaga țară și a pregătit surprize pentru câteva vedete din România. Gina Pistol, Brigitte Sfăt și Mira au primit trandafiri criogenați și au fost fericite, dovadă că au făcut și fotografii cu cadourile primite.

„Sunt producător licențial pe România. Prețurile pornesc de la 200 de lei. Trandafirii criogenați pot fi cumpărați din Târgu-Jiu, de la Florăria Eventesia, București și Cluj. Aceștia sunt în cupolă de sticlă și rezistă 25 de ani. Au fost trecuți printr-un procedeu de îngheț-dezgheț. Criogenarea se face cu aparatură specială. Florile sunt ținute timp de trei săptămâni la minus 55 de grade, pentru a nu rămâne casante, acestea au fost tratate cu ghlicerină, coloranți și activatori. Durata de viață ajunge până la 25 de ani, evitându-se contactul cu razele soarelui directe și umiditatea”, a declarat Ionuț Caragea, pentru Gorjeanul.
Acesta este fiul fostului inspector șef al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here