Un angajator din Dolj recrutează forţă de muncă în Gorj

311

Vineri, 26 august, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj va organiza o minibursă a locurilor de muncă, eveniment programat a se derula la sediul instituţiei judeţene.

În data de 26 august, de la ora 10:00, AJOFM Gorj va organiza o minibursă a locurilor de muncă, acţiune iniţiată la solicitarea unui angajator din domeniul construcţiilor din judeţul Dolj. “Un angajator din Dolj ne-a solicitat organizarea unei miniburse pentru recrutarea de personal. O acţiune similară s-a organizat şi la Vâlcea. Angajatorul derulează activităţi în sectorul construcţiilor şi are lucrări pe toată regiunea sud-vest Oltenia. Ne-a cerut sprijinul în recrutarea de personal deoarece va avea o lucrare la nivelul judeţului nostru şi nu doreşte aducerea de muncitori din afara judeţului deoarece implică sume suplimentare. Noi, în aceste zile, am scos din baza de date şomerii indemnizaţi, i-am contactat, cât şi pe cei care au absolvit cursuri de calificare în diverse meserii din sectorul construcţiilor. Sperăm să se prezinte la această bursă. Numărul de muncitori pe care societatea din Dolj doreşte să-l recruteze în judeţul nostru este de circa 50. Practic, au nevoie de fierari betonişti, dulgheri, zidari, tâmplari, electricieni în construcţii și muncitori necalificaţi”, a declarat Ana-Maria Niculescu, director adjunct în cadrul AJOFM Gorj.

Aproape 9.000 de şomeri în judeţ
Potrivit ultimelor statistici furnizate de conducerea AJOFM Gorj, rata şomajului la nivelul judeţului nostru a ajuns la 6,31%, cu un număr total de 8.951 de şomeri. Dintre aceştia, 2.920 primesc indemnizaţii de şomaj, iar 6.031 sunt şomeri neindemnizaţi. Miile de şomeri din Gorj pot consulta oferta zilnică actualizată de locuri de muncă, disponibilă la sediul şi pe site-ul AJOFM Gorj. Oferta judeţeană de job-uri cuprinde posturi vacante de: agenţi de securitate, agenţi de vânzări, ajutor de ospătar, ambalator manual, asistent farmacist, asistent medical comunitar, asistent medical fizioterapie, barman, brutar, bucătar, cameriste, coafor, conducător autospecială, consilier în comerţ, dulgher, dispecer, electricieni, excavatorist, fasonator mecanic, femeie de serviciu, frezor universal, frizer, inginer construcţii, lăcătuş mecanic, lucrător comercial, lucrător gestionar, manichiuristă, manipulant mărfuri, mecanic auto, mecanic utilaj, muncitori necalificaţi, ospătari, patiser, şef formaţie, şofer autocamion, spălător vehicule, sudori, tractorist, vânzător.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here