Ultima zi de depunere a adeverințelor pentru schema de sprijin cuplat în sectorul zootehnic

799

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Gorj informează că astăzi este ultima zi de depunere a documentelor specifice prevăzute de articolul 78 alin. (3) literele a) și b) din Ordinul MADR nr.619/2015 cu modificările și completările ulterioare, pentru fermierii care au depus cerere unică prin care au solicitat în Campania 2019, sprijin cuplat în sectorul zootehnic – speciile ovine și caprine.
În conformitate cu prevederile articolului 781, alin. (3) din Ordinul mai sus menționat, documentele specifice, respectiv adeverinţa eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea registrului genealogic al rasei, avizată de către ANZ prin oficiile pentru zootehnie judeţene sau adeverinţa eliberată de oficiul pentru zootehnie județean, se depun la Centrele Judeţeane/Locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv la Centrul Municipiului Bucureşti, unde a fost depusă cererea de plată, până la data de 1 septembrie a anului de cerere 2019.
Având în vedere faptul că 1 septembrie 2019 este zi nelucrătoare, termenul de depunere se prelungeşte până la data de 2 septembrie 2019, inclusiv.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here