Ulițe din Urechești, blocate de zăpadă! Părinți cu copii mici, disperați

33

Zăpada a creeat probleme serioase în satul Urechești, comuna Drăguțești, mai multe drumuri din localitate fiind blocate, deoarece pe aceste artere utilajele primăriei nu au intrat de sâmbătă dimineața. După ce a nins continuu, pe aceste străzi zăpada depășește acum jumătate de metru. Ulița Modroilor și ulița Bobină este blocată, pe prima locuind trei familii cu copii foarte mici, de două luni, un an și doi ani. Deși au cerut sprijinul autorităților, oamenii spun că primarul nu le-a răspuns la telefon ca și viceprimarul de alfel, localnicii susținând că sunt izolați și nu pot ieși să le cumpere cele necesare micuților. Unul dintre locuitori aflați în această situație, deși este electrician, spune că nu a putut ajunge la timp la serviciu, deoarece nu a putut ieși cu mașina pe stradă. Acesta a parcurs 3 km pe jos, prin zăpadă, ca să iasă la strada principală.

5 COMENTARII

 1. a nins mai mult de 74 de ore continuu si tot de pe atunci Electrica nu furnizeaza curent electric in mare parte in comuna Dragutesti ma revolt impotriva celor care nu isi respecta contractul de a.mi furniza curentul electric necesar pentru nevoile minime, nu ma pot revolta impotriva primarului care nu raspunde la telefon pentru ca nici eu nici altii nu pot sa vorbeasca cu un obiect neinsufletit, acest telefon pe care nu l.am incarcat de 3 zile si am impresia ca nici primarul , care intre noi fie vorba, are 74 de ore de cand lucreaza, pe utilajul de deszapezire, alaturi de drumari, nu poate raspunde la acel obiect , acum inutil … alo…inca nu v-am vazut ,domnule B…n , cu lopata in mana…doar cu limba cea aspra si groasa… ca asa au unii , mai multa limba si mai putin creier…se acorda premiul I ,cu coronita, celor care vorbesc…

 2. Când primarul conduce utilajul de deszăpezire, iar mulți stau și o freacă la rece, mai e ceva de spus?! Adică omul se zbate, iar ceilalți… sufletul! Nu e asta nesimțire? Întreb retoric.
  E ușor să arătăm cu degetul… când nu facem nimic.

 3. buna domnu florin! sa inteleg ca nu a-ti avut minimul de energie electrica sa va incarcati telefonul. posibil sa aveti perfecta dreptate, dar stau si ma gindesc atunci de unde v-ati alimentat calculatorul sa lasti acest comentariu si sa rasfoiti presa virtuala? si tot la fel de bine ma intreb cum puteta sa fie vazut domnul B…a cu lopata in mina la dezapezire cind nimeni din partea primariei nu a trecut pe acolo? ati trimis cumva dronele pe acolo? si sint perfect convins ca omul respectiv si-a curatit curtea cum face ori ce bun gospodar, dar nu stiam ca e de datoria noastra sa curatim si drumurile. sau trebuia sa dam zapada din drum sa treaca primarul cu utilajul de dezapezit? sa aveti o zi buna !

 4. Uitati-va la televizor si o sa vedeti ca in toata tara sunt probleme din cauza ninsorii. S-a actionat pentru dezapezire inca de vineri in Comuna Dragutesti.Primarul a participat personal la dezapezire . Copaci rupti sunt si in Dragutesti si in Targu Jiu si in toata tara,dar trebuie sa mai punem si noi mana nu sa asteptam autoritatile sa ne scoata zapada din batatura.

 5. Copaci sunt cazuti in toata tara, toata tara este acoperita de zapada si sunt localitati fara curent electric. Primarul a participat personal la dezapezire pe toate strazile din comuna Dragutesti de cum a inceput sa ninga.
  Asa ne-am invatat sa aratam cu degetul ,sa dramatizam si sa astepatam Primaria sa ne scoata zapada din batatura.
  S-au anulat si cursurile luni si marti tot primarul este vinovat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here