UCB se promovează în afara graniţelor ţării

302

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat, la începutul acestei săptămâni, o  campanie de promovare în cadrul comunităţilor de romi din Serbia. Cu această ocazie, au fost vizitate două licee din Valea Timocului:  Petrovac şi Veliko Gradiste. Conducerea UCB are în vedere, de asemenea, organizarea unor astfel de campanii de promovare şi la licee şi şcoli din Republica Moldova şi Bulgaria.

Delegaţia Universităţii „Constantin Brâncuşi”, care s-a deplasat la unităţile şcolare din Valea Timocului, a fost formată din prof. univ. dr. Luminiţa Popescu, rector al U.C.B Târgu-Jiu, prof. univ. dr. Liviu Cîrţînă, prof. univ. dr. promovaare ucb serbia (1)Nicolae Ecobici, lect. univ. dr. Sorin Vîrtop, dar şi studenţi ai unităţi de învăţământ. „La discuţii au participat şi Iulian Niţu, consulul general al României la Zajecar, Drăgan Demic – comunitatea română Petrovac, Lasic Jiva – comunitatea română Gradiste, prof. psiholog Lidia Zivotic – Gimnaziul  „Mladost” din Petrovac, prof. Vesra Novkovici – directorul Școlii „Srednja Scola”  din Veliko Gradiste. Scopul vizitei a fost acela de promovare a promovaare ucb serbia (3)Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu peste hotare şi a ofertei sale educaţionale, consolidarea imaginii acesteia pe plan internaţional şi, în acelaşi timp, atragerea tinerilor sârbi la U.C.B. Târgu-Jiu”, a menţionat Andreea Văduva, purtătorul de cuvânt al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

21 de locuri pentru tinerii din Diaspora
Pentru anul universitar 2015-2016, există un număr de 21 de locuri subvenţionate de Guvernul României, puse la promovaare ucb serbia (4)dispoziţia tinerilor din Diaspora, ţări învecinate şi Republica Moldova, în cadrul facultăţilor Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
promovaare ucb serbia (8)Conducerea unităţii de învăţământ  are în vedere, de asemenea, organizarea unor astfel de campanii de promovare şi la licee şi şcoli din Republica Moldova şi Bulgaria.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here