UCB, locul V în topul universităților participante la Campionatul Național Universitar de Atletism

274

Studenți ai Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, din cadrul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, au participat în perioada 20-22 mai 2016 la Campionatul Național Universitar de Atletism în Aer Liber organizat la Universitate din Pitești, unde au reușit performanța de a obține opt medalii: trei de aur, trei de argint și două de bronz.

Ca de fiecare dată, studenții Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu dau dovadă de o foarte ucb podium (2)bună pregătire și determinare în competițiile sportive. În perioada 20-22 mai 2016, aceștia au participat la Campionatul Național Universitar de Atletism în Aer Liber organizat la Universitate din Pitești, unde au reușit performanța de a obține opt medalii: trei de aur, trei de argint și două de bronz. Studenții sportivi care au participat la această ediție a campionatului sunt: Staicu Alexandru, student anul III – ucb podium (1)medalia de aur la 10.000 m; Pîșcu Andreea, studentă anul I – medalia de aur la 10.000 m; Pîșcu Andreea, studentă anul I – medalia de aur la 3000 m; Surlea Claudiu, student masterat anul II – medalia de argint la 3000 m obstacole; Gheban Mădălin, student anul I – medalia de argint la 800 m; Bălțoi Adela, studentă masterat anul II – medalia de argint la 3000 m; Bălțoi Adela, studentă masterat anul II – medalia de bronz la 10.000 m; Staicu Alexandru, student anul III – medalia de bronz la 3000 m.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Pai la fuga SUNT BUNI! fUG TOTI DE DIKTATORUL URAT SI TEMUT aDRIAN gORUN CUM FUG SCRIITORII DE mANOLESCU SA NU-I DEA AFARA DIN uNIUNE! cINE SE ASEMANA SE DOCTORHONORISCAUZESTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here