UCB a fost vizitată de o delegaţie din Serbia

351

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, vizita unei delegaţii din Serbia.  Cu acest prilej, 40 de elevi şi şase cadre didactice de la mai multe licee din Valea Timocului, din localităţile Petrovac, Veliko Gradiste au sosit la Târgu-Jiu.

Elevii şi cadrele didactice din Serbia au vizitat sediile Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu şi Căminul Poza Vizita Delegatie SerbiaStudenţesc Debarcader. Potrivit reprezentanţilor UCB, tinerii sârbi au fost interesaţi de condiţiile de admitere, de modul de desfăşurare a admiterii, de condiţiile de cazare, dar şi de posibilitatea aprofundării cunoştinţelor de limbă română, în special gramatica limbii române.

Condiţii specifice pentru admitere
În privinţa admiterii, oficialii UCB spun că selecţia tinerilor de origine română se face la Consulatul General al regiunii Zajecar, de către o comisie mixtă formată din reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe. Pentru anul universitar 2015-2016, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu pune la dispoziţia tinerilor din Diaspora 21 de locuri bugetate.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here