Tutunul dăunează grav buzunarului

341

foto 019După ce a primit o amendă de la jandarmi pentru că a fost găsit cu mai multe pachete de ţigări de contrabandă, un motrean nu s-a învăţat minte şi şi-a continuat îndeletnicirile.

Bărbatul a fost surprins în timp ce încerca să comercializeze peste 1 500 de pachete de ţigări.

Motreanul a primit o amendă de 1500 de lei din partea poliţiştilor pentru perseverenţa şi încăpăţânarea de a vinde, în continuare, ţigări pentru care nu deţine acte de provenienţă. Acesta a fost surprins, de această dată, cu aproape 1 600 de pachete de ţigări, fiind dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, pentru cercetări. Ţigările au fost confiscate.
Ţigări de contrabandă şi în localuri
Şi poliţiştii rovinăreni au avut treabă, verificând nu mai puţin de nouă societăţi comerciale şi aplicând două sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 12/1990, republicată. Valoarea acestora a ajuns la 3.000 lei şi, de asemenea, s-au mai confiscat şi 47 pachete ţigări. Astfel, Rodica C., de 51 ani, din Rovinari, angajată a unui SRL, a fost depistată în timp ce vindea ţigări pentru care nu avea acte de provenienţă. Femeia a fost amendată cu 1.500 lei, iar pachetele de ţigări au fost confiscate. Tot cu 1.500 lei a fost amendat şi Gheorghe C., de 51 ani, din Tismana, care comercializa ilegal ţigări. De la acesta, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării, 30 pachete ţigări.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here