Turul 2, la Colegiul Medicilor Gorj

639
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În perioada 6 – 7 martie 2016, în intervalul orar 8.00 – 20.00, au avut loc la Târgu-Jiu, alegeri pentru desemnarea membrilor Consiliului Județean al Colegiului Medicilor Gorj și ai Comisiei de Cenzori ai CMR Gorj, mandatul 2016 – 2020. La sfârșitul acestei săptămâni se va desfășura cel de-al doilea tur de scrutin.

Medicii gorjeni sunt așteptați la vot, din nou. Turul 2 de alegeri pentru desemnarea membrilor Consiliului Județean al Colegiului Medicilor Gorj și ai Comisiei de Cenzori ai CMR Gorj, mandatul 2016 – 2020 se va desfășura în perioada 13-15 martie. „Au fost alegeri și vor mai fi, pentru că organizăm turul 2, duminică și luni. Săptămâna viitoare putem comunica și rezultatele”, a declarat dr. Gheorghe Stanciu, purtătorul de cuvânt al Colegiului Medicilor Gorj.
Membrii consiliului colegiului teritorial se aleg potrivit calendarului electoral. După validarea alegerilor Consiliul colegiului teritorial, în prima şedinţă, alege biroul consiliului, format dintr-un preşedinte, trei vicepreşedinţi şi un secretar. Dreptul de vot, precum şi dreptul de a fi ales în organele de conducere îl au numai medicii membri ai Colegiului Medicilor din România care au cotizaţia plătită la zi.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here