Tur de forță PSD, la Novaci și Roșia de Amaradia

351

Social-democrații și-au pus roțile în mișcare, participând activi la discuții libere cu cetățenii, indiferent că este weekend ori jumătatea săptămânii. Au dovedit-o echipele de campanie ale PSD Gorj care s-au alăturat colegilor din județ în demersul informării gorjenilor în legătură cu programul electoral al partidului pentru următorii patru ani. Astfel, candidații PSD Gorj au fost alături, în ultimele zile, atât de oamenii din Roșia de Amaradia, cât și de cei din Novaci.

La Roșia de Amaradia s-au purtat astfel, în echipă, discuţii cu cetățenii de aici, fapt ce demonstrează implicarea şi obiectivitatea cu care sunt abordate problemele comunei de altfel, în această localitate PSD rosia (2)Gorj se mândrește cu un candidat de forţă, cu multe proiecte fezabile pentru comunitate, care dă dovadă de responsabilitate faţă de oamenii comunei. De altfel, Marinel Drăgan are tot sprijinul echipei de consilieri judeţeni în bătălia electorală din 5 iunie.
Apoi, președintele executiv PSD Gorj, Ion Călinoiu, însoțit de candidatul la Primăria Novaci, Gheorghe rosia (3)Porumbel, candidații la Consiliul Județean Gorj, Cosmin Popescu și Bogdan Niculescu, dar și de președintele TSD Gorj, Claudiu Manta, au fost, prezenți în orașul Novaci, unde s-au întâlnit cu oamenii novaci (1)și au prezentat programele pe care le au fiecare pentru oraș, dar și pentru întreg județul. Bătălia pentru novaci (3)Novaci nu va fi una ușoară, știut fiind că liberalii fac tot posibilul să-și păstreze supremația în localitate. novaci (5)Candidatul Gheorghe Porumbel are însă toată susținerea colegilor pentru a redobândi primăria acestui oraș.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here