Tudose, un nou atac la Ponta: Iei mandat de parlamentar doar dacă faci cruci

1575

Europarlamentarul Mihai Tudose, demisionar din Pro România, continuă atacul la adresa lui Victor Ponta. El l-a acuzat pe liderul Pro România că avea comportament de dictator. Mai mult, Tudose vorbește și de șansele pe care le are Ponta de a prinde un nou mandat de parlamentar de Gorj.
„Se comporta exact ca dincolo, la PSD, pe principiul cine nu era de acord cu el, să plece! A început cu suspendarea celor care au fondat partidul, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin. Pe mine nu m-a suspendat. A început să iasă public să spună că am vândut partidul. N-am vândut pe nimeni. Cred că îl vinde el. La ritmul în care merge, lumea se cam trezește și nu poți să minți la nesfârșit. Ai doi parlamentari Pro România dintr-un județ și tu le spui amândurora că vor fi deputați. Dumnezeule mare… Nu au cum! Ponta a luat 9% la Gorj, nici el nu iese! Cu 9% iei mandat de parlamentar doar dacă faci cruci”, a declarat Mihai Tudose, la dcnews.ro.
Iar Ponta mai primește o lovitură. Membrii Pro România Brăila, din care făcea parte şi europarlamentarul Mihai Tudose, au demisionat în bloc, anunţând că au ales să îşi ia rămas bun de la „politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2)”.
Mihai Tudose a obținut în filiala din Brăila cel mai mare scor al Pro România la europarlamentare, în Gorj, Ponta reușind să ia vreo 10% din voturi.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here