Tudoran: “Sper să terminăm în primele şapte echipe”!

59

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai Pandurilor, George Tudoran (22 de ani), speră ca trupa gorjeană să evolueze şi mai bine în parte a doua a sezonului. Echipa alb-albastră a terminat pe locul 10 anul 2018, dar Tudoran este de părere că formaţia noastră ar trebui să-şi propună mai mult. Mijlocaşul ofenisv este evaluat la 225 de mii de euro pe transfermarkt, fiind, alături de Nicki Pîrvulescu, cel mai bine cotat din lotul lui Adrian Bogoi. Fotbalistul care a mai trecut pe la Viitorul Constanţa sau Rapid Bucureşti a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat cotidianului “Gorjeanul”, despre situaţia pandurilor şi obiectivele sale în noul an.
Reporter Gorjeanul:Pandurii a terminat anul 2018 la jumătatea clasamentului. Mult, puţin, pentru condiţiile care există la Târgu Jiu?
George Tudoran: Toată lumea din anturajul echipei este mulțumită, dar eu îmi doresc mai mult.
R.G.:Va fi mai grea partea a doua a sezonului?
G.T.: Rămâne de vazut, eu sper să avem noi rezultate bune.
R.G.: Ce părere ai despre revenirea echipei la Târgu Jiu, dar nu pe stadionul municipal, ci pe terenul sintetic?
G.T.: Aportul suporterilor din Târgu Jiu a fost semnificativ pentru noi şi aş vrea să le mulţumesc pe această cale.

R.G.: Eşti unul dintre golgheterii echipei. Cum ai aprecia evoluţia ta, până acum, în campionat?

G.T.: Până acum am avut un sezon bun cu 10 goluri şi 12 pase decisive, însă mereu îmi doresc mai mult pentru că am încredere în mine!
R.G.: Un fost golgheter al campionatului, Marian Savu, te-a recomandat cluburilor de primă ligă. Eşti pregătit să faci pasul?
G.T.: Da.
R.G.: Ai fost în curtea unor echipe reprezentative pentru fotbalul românesc, fie că vorbim de trecut sau prezent. Unde te-ai simiţit cel mai bine?
G.T.: M-am simțit bine la Viitorul unde am stat cinci ani, şi pot spune că acolo am învăţat fotbal, dar cel mai bine m-am simțit la Rapid.
R.G.: Crezi că Pandurii poate depăşi procesul de insolvenţă?
G.T.: Sper…
R.G.: Aţi primit bani de la club de sărbători, şi aici mă refer la bani care vi se cuveneau, nu la prime speciale? Dacă nu, cum vezi situaţia?
G.T.: Nu am primit, dar aşteptăm să se finalizeze acele procese.
R.G.: Fotbalistul român trebuie să facă sacrificii mari în actualul context financiar din ţară. Cât de greu este să-ţi păstrezi ambiţia de a reuşi în fotbalul mare dacă eşti neplătit cu lunile?
G.T.: Trebuie să ai ambiție şi să ai evoluții bune şi, după aceea, poate vei ajunge la o echipă care stă bine din punct de vedere financiar.
R.G.: Unde termină Pandurii campionatul?
G.T.: În primele şapte echipe.
R.G.: Se încearcă sensibilizarea acţionarilor şi oamenilor cu putere de decizie printr-o petiţie online. Ce părere ai de această acţiune a clubului?
G.T.: Sper să funcţioneze.
R.G.: Care sunt calităţile tale şi unde mai trebuie să lucrezi?
G.T.: Nu prea îmi place să vorbesc despre calităţile mele, iar in ultimul an am lucrat foarte mult la capitolul forță şi mă simt mult mai bine. O să lucrez şi în continuare pentru că mi-ar plăcea să arat ca fotbaliștii mari.
R.G.: Fotbalistul preferat şi de ce?
G.T.: Arjen Robben, pentru că jucăm pe aceeași pozitie şi el e stângaci şi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.
R.G.: Cea mai frumoasă amintire din fotbal?
G.T.: Promovarea cu Rapid.
R.G.: Un ţel personal pentru 2019
G.T.: Să îmi ajut cât mai mult echipa.
Interviu realizat de Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here