Trimis în judecată pentru tentativă de omor

1248

Un gorjean a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, după ce și-a băgat în spital un consătean din Dănciulești. Agresorul este recidivist.
„În după-amiaza zilei de 04.11.2023, în jurul orelor 16:04, pe fondul unei stări conflictuale recente (un conflict fizic minor desfășurat anterior la localul aparținând SC RALSOFAD SRL din aceeași localitate), inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, după ce s-a întâlnit cu persoana vătămată D.I., pe Strada Principală din satul Obârșia, comuna Dănciulești, județul Gorj, l-a lovit puternic și repetat pe aceasta, cu pumnii și mai ales cu picioarele, în zona toraco-abdominală, provocându-i astfel leziuni interne grave care i-au pus în pericol viața şi care, fără intervenţia chirurgicală de urgenţă, ar fi condus în mod previzibil la deces”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.
La începutul lunii noiembrie, procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore. Ulterior, agresorul a fost arestat preventiv.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here