Triaj aspru, la noii membri PAS

245

tauru si dudau 028Conducerea Partidului Alianţa Socialistă filiala Gorj intenţionează să trieze aspru persoanele care vor veni să bată la uşa partidului pentru un loc pe listele de candidaţi. Gheorghe Dudău, preşedintele PAS Gorj a menţionat astfel că traseiştii politici, cei care aleargă după ciolan şi neprofesioniştii nu au ce căuta la PAS Gorj.

Partidul Alianţa Socialistă, care i-a avut membrii cu ceva ani în urmă şi pe doi dintre actualii parlamentari, Ion Ruşeţ şi Constantin Severus Militaru, nu mai permite accesul în rândurile formaţiunii politice a persoanelor care vor doar o funcţie şi atât. Reprezentanţii organizaţiei socialiste gorjene susţin astfel că pun anumite condiţii pentru ca doar oamenii adevăraţi şi bine pregătiţi să se poată înscrie în partid. “PAS va avea oameni bine pregătiţi profesional, cu moralitate profesională. Oameni care s-au mutat pe la 7-8 partide, fără probitate profesională, care au alergat după ciolane nu au ce căuta aici”, a declarat Gheorghe Dudău, preşedintele PAS Gorj.

Deşi susţin însă că au reţineri la traseişti, PAS Gorj a primit în rândurile acestui partid pe Ilie Răuţescu care a trecut deja de la PSD, la PNG, la PC şi acum la PAS. Răuţescu susţine însă că a acceptat după ce s-a gândit bine să facă pasul spre un nou partid, el intrând iniţial în PAS Gorj ca şi consultant.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here