Trei zile fără restricții. PSD: Vom marca „Zilele Prostiei”

1448

PSD denunță o gafă incredibilă a Guvernului Orban. „În perioada 15-17 mai vom marca «Zilele Prostiei» Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricții pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL! Au trimis legea stării de alertă prea târziu la Parlament! Cu tot efortul senatorilor și deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!
În lipsa unor reguli clare, va crește riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste trei zile, se poate anula tot efortul colectiv făcut timp de două luni! Doar din prostia Guvernului Orban! Recomandăm cetățenilor să respecte regulile de igienă și distanțare și în aceste trei zile în care vor lipsi restricțiile legale!”, a anunțat PSD.
I.I.

2 COMENTARII

  1. Eu aș iniția spre marcare, pentru ultimii 30 de ani, drept perioada rușinii și a furtului național comis de către haitele pisdiste, inclusivde către cea a cârciumarului, glicemic din alcool…

  2. Pe cine credeti ca mai prostiti,guvernul este Ciolacu,ca doar voi ne-ati procopsit iar cu ei,dupa ce abia il demiseserati!!!Si inca o intrebare,de cand este partidul condus de Ciolacu(“prefata Coldea,postfata Maior”,sau invers,nici nu are importanta…!) poate ne spuneti la ce “idee” a lui Iohannis v-ati opus,fie macar atunci cand injura Curtea Constitutionala,Parlamentul,pe noi pe romani,pe care ne “ameninta” cu morti,dupa Pasti si carora ne-a pus amenzi cum nu a avut nici o tara din lume si care atenteaza zi de zi la libertatea noastra,la drepturile si libertatile cetatenesti!Asa ca in loc de “Zilelele Prostiei” mai bine celebrati “LUNILE CRETINISMULUI PSD-ist SECURIST…!!!Dar Dumnezeu e mare…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here