Trei echipe de minifotbal din Gorj, la Cupa României

468

Minifotbalul din Gorj va fi reprezentat la turneul final al Cupei României de la Sibiu. Peppy Dolce Vita, Real Târgu Jiu și Mica Frăție sunt cele 3 echipe care vor merge în perioada 29 iunie – 1 iulie în orașul de pe Cibin pentru a se lupta cu alți 93 de adversari pentru marele trofeu. Competiția are loc de vineri până duminică pe 8 terenuri, în total urmând să se dispute 160 de jocuri. Primele două clasate din cele 32 de grupe vor face pasul spre etapa eliminatorie. Peppy Dolce Vita, locul 5 în recent încheiata ediție de campionat local, a fost repartizată în grupa IV a Cupei României, alături de echipele Convenabil Tulcea și D&D Garage Bistrița.

GRUPA IV
1.CONVENABIL TULCEA
2.PEPPY DOLCE VITA TG-JIU
3.D&D GARAGE BISTRITA

Program jocuri
Data Ora Teren Jocul
29.06 12.00 T1 CONVENABIL TULCEA – D&D GARAGE BISTRITA
29.06 16.00 T1 PEPPY DOLCE VITA TG-JIU – D&D GARAGE BISTRITA
29.06 20.00 T1 CONVENABIL TULCEA – PEPPY DOLCE VITA TG-JIU

Real Târgu Jiu se află la cea de-a doua participare consecutivă la Cupa României. Anul trecut la Cluj Napoca, Real a mers din postura de finalistă a Cupei Dolce Vita și a ajuns până în faza 16-imilor de finală, fiind învinsă de o echipă din Bistrița. Acum, Dragoș Fugaru și colegii săi merg la Sibiu din postura de câștigători ai fazei de Play-out a Campionatului Dolce Vita și au fost repartizați în grupa VI, alături de echipele AS United Focșani și AS Glissando Timișoara. O grupă dificilă din care primele două vor merge mai departe în competiție.

GRUPA VI
1.AS UNITED FOCSANI
2.AS GLISSANDO TIMISOARA
3.REAL TG-JIU

Program jocuri
Data Ora Teren Jocul
29.06 10.00 T2 AS UNITED FOCSANI – REAL TG-JIU
29.06 14.00 T2 AS GLISSANDO TIMISOARA – REAL TG-JIU
29.06 18.00 T2 AS UNITED FOCSANI – AS GLISSANDO TIMISOARA

Cea de-a treia reprezentantă a Gorjului este echipa Mica Frăție. Băieții lui Sergiu Gheorghiță tocmai au terminat sezonul lor de debut în Campionatul Dolce Vita și au reușit și prima performanță, disputarea finalei Cupei Dolce Vita contra echipei campioane, Dream Team. Prin acest rezultat, Mica Frăție și-a asigurat și biletul pentru Cupa României. Acum, băieții în albastru speră în primă fază să depășească grupele, acolo unde au fost repartizați alături de echipele FC Gilău, Florești Cluj și Fan Courier Zalău.

GRUPA X
1.FC GILAU FLORESTI CLUJ
2.FAN COURIER ZALAU
3.MICA FRATIE GORJ TG-JIU

Program jocuri
Data Ora Teren Jocul
29.06 10.00 T3 FC GILAU FLORESTI – MICA FRATIE GORJ TG-JIU
29.06 14.00 T3 FAN COURIER ZALAU – MICA FRATIE GORJ TG-JIU
29.06 18.00 T3 FC GILAU FLORESTI – FAN COURIER ZALAU

Terenurile 1, 2 și 3, pe care vor evolua echipele din Gorj în faza grupelor, sunt situate la Stadionul Municipal din Sibiu, pe Aleea Eminescu. Competiția care adună un număr record de echipe la start, 96, este organizată de Federația de Minifotbal din România în colaborare cu autoritățile locale din Sibiu și Clubul Sportiv Luceafărul Sibiu. Câștigătoarea Cupei României, ediția 2018, primește din partea Federației de Minifotbal din România dreptul de a achiziționa Licența de participare la ediția a III-a a Ligii Campionilor la minifotbal, 5-9 septembrie la Terme Catez în Slovenia, competiție organizată de Federația Europeană de Minifotbal. În anul Centenarului, competițiile naționale organizate de Federația de Minifotbal din România se desfășoară sub sloganul „Unirea Minifotbalului Românesc”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here