Trei candidaţi pe postul de asistent de la Spitalul de Pneumoftiziologie

384

Trei dosare au fost depuse la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Înscrierile s-au finalizat pe data de 10 noiembrie. Proba scrisă va avea loc la sediul unităţii în data de 12.12.2014, ora 10:00. Proba interviu se va susţine în maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu”  din comuna Runcu, organizează concurs pentru ocuparea unui  post vacant  de asistent medical generalist în cadrul Secţiei III Pneumologie. Înscrierile s-au făcut până pe data de 10 noiembrie, fiind depuse trei dosare. „Avem trei dosare depuse pentru postul vacant  de asistent medical generalist în cadrul Secţiei III Pneumologie. În luna decembrie se va desfăşura concursul”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”. Potrivit aceleiaşi surse, candidaţii înscrişi la concursul pentru postul vacant de asistent medical de la Spitalul de Pneumoftiziologie vor susţine proba scrisă la sediul unităţii în data de 12.12.2014, ora 10:00. Proba interviu se va susţine în maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.
Secţia III Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” este condusă de medicul Dorina Vătrai.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here