Traficanţi de droguri, prinşi în flagrant la Târgu-Jiu

364

80235maximPatru membri ai unui grup infracţional au fost prinşi în flagrant joi noapte la Târgu-Jiu, în timp ce încercau să vândă droguri de risc.

Acţiunea a fost organizată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Craiova şi Gorj, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. -Biroul Teritorial Gorj. Traficanţii de droguri provin din Galaţi, Tulcea şi Bacău şi au între 19 şi 22 de ani, ei fiind suspectaţi de anchetatori de trafic de droguri de înalt risc pe relaţia Italia-România.

Cei patru tineri, A.I., de 19 ani, din oraşul Bacău, P.M., de 19 ani, din oraşul Măcin, judeţul Tulcea, M.A., 22 de ani şi N.C., de 19 ani, ambii din oraşul Galaţi, au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore. Conform datelor furnizate de Inspectoratul General de Poliţie al României(IGPR), în momentul flagrantului, membrii grupului infracţional încerca să vândă peste 200 de grame de haşiş, pentru suma de 1.500 euro. “Oamenii legii au găsit, în urma percheziţiilor corporale, precum şi în interiorul autoturismului utilizat de către aceştia, 1.400 de euro şi 200 de lei, un cântar electronic de precizie, utilizat pentru cântărirea drogurilor, un laptop, 15 suporturi optice, un telefon mobil şi o cameră foto”, se precizează pe site-ul IGPR. Membrii grupării sunt cercetaţi penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de asociere în vederea comiterii de infracţiuni, vânzarea de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu fără drept, oferirea de droguri de risc unui minor. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale.
O.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here