Tinerii UNPR şi-au ales conducerea

373

Biroul Politic Permanent al Organizaţiei de Tineret a UNPR Gorj a fost ales în cadrul Conferinţei Judeţene ce a avut loc joi, 9 decembrie 2010. Componenţa acestuia a fost aleasă prin votul celor 120 de delegaţi ai organizaţiilor teritoriale.

Preşedintele organizaţiei de tineret a UNPR Gorj a fost ales Gheorghe Adrian Stoian, prim-vicepreşedinte a fost numit Gheorghe Mădălin Spătaru, iar secretar-trezorier a fost numit Traian Alexandru Vanghelie. S-au mai ales 13 vicepreşedinţi şi 8 membrii.

În cadrul Conferinţei Judeţene a Organizaţiei de Tineret a UNPR Gorj, a fost prezentat Raportul de activitate pe anul 2010 şi a fost aprobat Programul de activităţi pentru anul 2011. Prezent la Conferinţa Judeţeană a tinerilor, preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a precizat că echipa nou formată este o echipă de perspectivă. “Este o echipă capabilă să intre în lupta politică, o echipă capabilă să aducă voturi pentru UNPR şi, în acelaşi timp, o echipă care poate da candidaţi cu şanse la alegerile locale din 2012. De asemenea, echipa de tineret a UNPR Gorj, poate asigura resursa umană profesionistă pentru ocuparea, în viitor, a unor funcţii în instituţii deconcentrate sau în administraţia locală şi judeţeană”, a menţionat preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here