Tinerii liberali gorjeni, nemulţumiţi de turismul promovat de Udrea

259

tineriÎn cadrul şedinţei lunare a BPN a TNL desfăşurată la Băile Herculane, la care au participat şi reprezentanţi ai TNL Gorj, s-a dezbătut şi turismul dezastruos promovat de ministrul Elena Udrea.

Astfel, în data de 1 august 2010, reprezentanţii din acest for de conducere a Tineretului Naţional Liberal au observat, încă o dată, faptul că guvernarea lui Traian Băsescu şi a Elenei Udrea ar fi ,,o sumă de vorbe nefondate, ce nu se regăsesc în reformele pe care statul român le necesită”.

Tinerii liberali au tras această concluzie pornind de la situaţia dezastruoasă a staţiunii Băile Herculane şi a staţiunilor turistice din România, în general. ,,Acestea ne fac să înţelegem necesitatea reorganizării şi structurării obiectivelor turistice care, abia apoi, pot ele însele deveni un brand, o imagine a României. Avem brand, dar acesta este gol de conţinutul ce trebuie să îl promoveze. Un logo furat se doreşte a fi imaginea turistică a României”, susţin reprezentanţii TNL, prin intermediul unui comunicat de presă. ,,Tineretul Naţional Liberal îşi arată îngrijorarea cu privire la modul în care acest guvern falimentar înţelege a aborda reînvigorarea turismului din ţara noastră. Turiştii vor veni în România pentru serviciile bune ce le putem oferi, şi nu pentru ruinele unui bătrân nume ce astăzi stă să se prăbuşească. PD-L demonstrează în fiecare zi ca partid de guvernământ, că nu este în stare să reprezinte interesele românilor, ci doar a camarilei de partid. În încercarea sa de a defini o bună guvernare, cabinetul Băsescu – Boc – Udrea, a reuşit să distrugă şi ultimele speranţe ale românilor în statul democratic de drept”, completează în acelaşi document reprezentanţii BPN a TNL.

Critici la adresa vizitei ,,de lucru” din Shangai

Tinerii liberai critică de asemenea şi scăderea salariilor medicilor şi profesorilor, creşterea TVA-ul, şi acum ,,batjocorirea culturii şi patrimoniului românesc”. ,,Săptămâna aceasta, la Shanghai, Ministerul Turismului nu a binevoit să arboreze steagul roşu, galben şi albastru al României, ci un simbol furat de la o firmă de salubrizare din Europa. Nu avem pretenţia de la Elena Udrea să îi invite pe străini pe urmele lui Brâncuşi, Eliade sau Enescu, dar am avea totuşi pretenţia de a nu mai lega numele României de tertipuri ieftine şi mercantile, menite a umple buzunarele clientelei pdl-iste”, mai menţionează reprezentanţii TNL. În final Tineretul Naţional Liberal îşi exprimă îngrijorarea profundă faţă de ,,politica de denigrare a spiritului naţional”, promovată de pedeliştii aflaţi la putere.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here