Tinerii, care vor să devină soldaţi şi gradaţi profesionişti în Armata României, așteptați la CMJ Gorj

449

Centrul Militar Judeţean (CMJ) Gorj prin Biroul informare – recrutare a început activitatea de recrutare a tinerilor pentru a deveni soldaţi şi gradaţi profesionişti în Armata României. La nivel naţional sunt disponibile, în vederea încadrării un număr de 1656 de posturi de soldaţi/gradaţi profesionişti. De asemenea, CMJ Gorj recrutează tineri pentru formarea pe filieră indirectă a ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate.

Condiţiile minime de recrutare a tinerilor, care vor să devină soldaţi şi gradaţi profesionişti în Armata României, sunt următoarele: vârsta între 18 ani, împliniţi până la data începerii programului de instruire şi cel mult 50 de ani, împliniţi până la data încheierii primului contract de angajare; să fie absolvent cel puţin al învăţământului general obligatoriu (10 clase) sau dovedirea absolvirii acestuia până la data începerii programului de instruire.
Termenul limită pentru înscrierea candidaţilor şi finalizarea dosarelor de candidat este 30.06.2017.

Recrutări pentru ofițeri și subofițeri
Centrul Militar Judeţean Gorj recrutează tineri pentru formarea pe filieră indirectă a ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate. Pentru Cursul de formare a ofiţerilor în activitate pe filiera indirectă se recrutează tineri cu vârsta între 18 şi 40 de ani, absolvenţi ai învăţământului superior în domeniul de licenţă şi master “Psihologie” sau “Sociologie” şi absolvenţi ai studiilor universitare de licenţă în domeniul “Muzică”, sau să facă dovada promovării examenului de licenţă până la data concursului de admitere. Locurile pe specialităţi militare sunt următoarele: psihologie – 7 locuri, sociologie – 3 locuri, muzici militare – 6 locuri;
Pentru Cursul de formare a subofiţerilor în activitate pe filiera indirectă, pentru armele “Medical” şi “Muzici militare”, se recrutează tineri cu vârsta între 18 şi 40 de ani, absolvenţi ai învăţămâtului liceal şi postliceal de specialitate. Locurile scoase la concurs sunt următoarele: medical – 19 locuri, muzici militare – 25.
Termenul limită pentru înscrierea candidaţilor şi finalizarea dosarelor de candidat este 16.06.2017.
Detalii privind criteriile de recrutare, probele de selecţie aptitudinală şi probele concursului de admitere pot fi obţinute la sediul biroului informare-recrutare din Târgu-Jiu, str. Parâng, nr. 1 (în incinta Cercului Militar Târgu-Jiu), în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, între orele 08.00-16.30, în zilele de marţi, între orele 08.00-18.30 sau la numărul de telefon 0253215563.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here